REEARTH - musikfestival i Thailand

REEARTH - musikfestival i Thailand

Obs! Årets festival har redan varit. Priser och datum nedan är för 2012. Håll utkik för RE:EARTH 2013!

REEARTH festivalen

De flesta av oss är medvetna om att turismen är mycket viktig för ekonomin i många länder runt om i världen. Samtidigt som vi reser och tillför ekonomin pengar och skapar arbetstillfällen så lämnar vi även efter oss ekologiska fotavtryck i de länder vi utforskar. Tillsammans med Reearth, lokala partners, miljöorganisationer och flera av Sveriges främsta artister vill vi sprida medvetenhet och göra det möjligt radera de fotspår vi lämnar efter oss.

Kom till Reearth festivalen 2012, 3-4 februari! Från Sverige kommer artisterna Hoffmaestro, Timbuktu, Movits, Tingsek, All Out Dubstep, Mange Schmidt, Rusiak, Dj Dainja (Colors) samt flera internationella och thai deejays och band.
Förra festivalen kom ca 2500 svenska backpackers vilket motsvarar de flesta svenska backpackers i Sydostasien under slutet av februari. Reearth 2012 är i början av februari och vi hoppas att de flesta skandinaver kommer. Intresset har ökat från flera andra länder både bland besökare och artister.

Stöd festivalen och kom och hjälp oss med de lokala miljöprojekten! Även kom du kommer som volontär och jobbar med oss under några veckor eller bara under de 2 festivaldagarna så är ditt deltagande viktigt för att visa att vi bryr oss.

 

Volontärpaket

I samband med REEARTH festivalen kan du volontärarbeta. På det sättet kan du ge tillbaka något till det Thailand som genom massturismen utsatts för hårda påfrestningar. Tillsammans kan vi visa att vi vill förändra och gemensamt kan ändra beteendet i branschen.
 
Är du eller någon du känner intresserad av att bidra till att rädda ett utsatt ekosystem? Träffa likasinnade och ha en massa kul på samma gång.
Mellan 23 jan - 12 feb ser episka Malmöklubben Klaffbron till att det finns en bra afterwork och musik varje kväll för alla volontärer.
Vi kan erbjuda ett roligt och prisvärt volontärpaket främst för backpackers. Ett äventyr som inte bör missas!
 
Volontärpaket innan festivalen, 23 - 30 januari, pris 1895:- ( ink produkter värde 485:- )
Volontärpaket med festival, 30 januari - 6 februari, pris 2495:- ( ink produkter värde 485:- )
Volontärpaket efter festivalen, 6 - 12 februari pris 1895:-  ( ink produkter värde 485:- )
Endast festivalbiljett pris 190:-( ink produkter värde 99:- och volontäraktivitet 4 timmar)
Läs mer om volontärpaketen
Läs mer
 

Har du frågor eller vill genast boka ett av paketen - kontakta [email protected]
Läs mer på Reearths facebooksida
    

 Reearth -festival 10-Ulf -Berglund

 

Obs! Årets festival har redan varit. Priser och datum nedan är för 2012. Håll utkik för RE:EARTH 2013!

Taggar: Asien
Relaterade inlägg
Kontakt