• aug16

  Tips från reseexperten Sara

  Sara är en av våra goa Göteborgare som har en förkärlek för landet "Down Under". Hon har varit där flera gånger och rest och jobbat, men såklart också besökt en hel del andra länder. Sara har jobbat länge på KILROY och är en hejare på att sy ihop roliga jorden runt-rutter till våra kunder.

  Vilket resmål rekommenderar du i höst/vinter? Eftersom jag blivit så förtjust i Afrika och vill besöka ett land som inte riktigt alla andra åker till skulle jag rekommendera Botswana. Jag har tyvärr inte själv varit där, men det ska vara ett oerhört vackert land där man kan uppleva ett rikt djurliv bl.a runt Okavangodeltat och lokalbefolkningen ska vara oerhört vänliga. Självklart rekommenderar jag även safari i Tanzania i kombination med sol och bad på Zanzibar! Annars finns ju alltid härliga Australien...;-)

  Vart gick din senaste resa? Den gick... Läs mer
 • aug01

  Bli en inbiten surfare - Julia på Surf Academy

  "Okay, you Academy creeps- what's wrong with this picture?", surfinstruktören som kallas Sugar frågar från vanens framsäte. Han och Mitch stirrar ut mot vattnet med solglasögon och solblekt hår under ironiska truckerkepsar.

  Vi har stannat till på en utsiktspunkt på vägen mellan Spot X och Byron Bay, och Sugar ... Läs mer
Kontakt