• jul14

  Volontärarbeta med vithajar

  Vithajen är ett fantastiskt djur. Du kan volontärarbeta med vithajar i ett av våra populära volontärprojekt utanför Kapstaden i Sydafrika. Detta är ett unikt projekt där du kan komma närmre detta fascinerande djur i dess naturliga och vackra miljö. 

  Volontärprojektet & din insats Som volontär hjälper du till med administrationen och forskningen kring hajarnas liv och vanor. Du hjälper även till vid dykningar som anordnas för turister i bur. Dykningen för turister bidrar till att finansiera en stor del av den utrustning som behövs för att forska vidare om vithajens liv och dess fortplantning. Dessutom bidrar den till att fler människor lär sig att respektera vithajen som ofta är ett missförstått djur. Detta volontärprojekt kommer att förändra din bild av vithajen för alltid.

  Vithajar är mycket intelligenta och sårbara, och förtj... Läs mer
 • dec27

  Lär dig spanska och volontärarbeta i Argentina

  Vill du lära känna ett nytt land, ett språk och samtidigt göra något som känns extra meningsfullt? Då har vi ett spännande förslag till dig Lär känna staden Buenos Aires - en av Sydamerikas trevligaste städer, lär dig spanska samt få nya vänner för livet på ett volontärprojekt.

  Spanskakurs På två veckor med en pr... Läs mer
 • dec10

  Segla i Australien

  Är du på väg till Australien? Får vi tipsa om våra senaste nya äventyr till sjöss, med segelbåt! Reser du i Australien får du inte missa att besöka Whitsunday Islands som kanske är så nära paradiset man kan komma... Ta med dig kompisen eller få nya vänner på båten.

  Ni seglar från ö till ö och gör strandhugg på mysiga öar med paradisstränder. All mat tillagas på båten e... Läs mer
 • dec05

  Vinnarna av Afrika Quiz

  Nu har vi korat och meddelat tre vinnare i vår Afrika Quiz på Facebook.
  Vinnare av första priset, två flygbiljetter till Afrika blev Anders Bürger med motiveringen: Vi vill uppleva spännande mat, Cape malaysiska kryddor,
  kristallklara vatten, Mpumalangas hyddor.
  En tur till Lesotho, vår adoptivsons land,
  bila över Drakensberg ner till Wil... Läs mer
 • dec03

  Volontärarbeta med de "Big 5" i Afrika

  Vill du arbeta med djur i den afrikanska bushen är detta projekt något för dig! Du bor mitt i ett reservat och får hjälpa till i det dagliga arbetet med djuren. Du kommer att få lära dig massor om hur djuren lever och hur vi kan hjälpa dem med i form av rehabilitering och bevarandet av olika arter.


  Reservatet ligger endast 15 minuter b... Läs mer
 • dec03

  Hitta bästa skidåkningen

  Får kylan och snötäcket här hemma dig att bli sugen på skidåkning? Då är det läge att boka skidresan och varför inte dra dit där skidåkningen är som bäst - alperna? Till Schweiz flyger du billigt med Swiss. Med direktflyg till Zurich är du där på två timmar och tar du sedan tåg till Engelberg eller t.ex. Andermatt så kan din totala restid ligga någonstans runt ... Läs mer
 • nov27

  Fiji - njut av paradiset!

  Om du vill uppleva ett liv utan stress och oro, och låta tiden gå utan bekymmer ska du resa till Fiji. Dessa paradisöar är det perfekta resmålet för dem som vill bada, snorkla eller dyka - eller bara njuta av lata dagar på de vackra stränderna.

  Fijis öar Nadi ligger på Viti Levu, den största av de mer än 300 öar i den vackra skärgården i sydvästra Stilla hav... Läs mer
Kontakt