Lär dig spanska och volontärarbeta i Argentina

Lär dig spanska och volontärarbeta i Argentina

Vill du lära känna ett nytt land, ett språk och samtidigt göra något som känns extra meningsfullt? Då har vi ett spännande förslag till dig

Lär känna staden Buenos Aires - en av Sydamerikas trevligaste städer, lär dig spanska samt få nya vänner för livet på ett volontärprojekt.

Spanskakurs

På två veckor med en privatlärare hinner du lära dig en hel del spanska. Kurserna varvas hela tiden med praktiska övningar när ni går på utflykter i staden för att öva på språket i verkliga situationer. Under dina två veckor varvar du studier med alla de aktiviteter som Milhouse bjuder på t.ex fotbollsmatcher, tangodans, marknader m.m. och du lär känna en del folk som liksom du reser runt i Sydamerika eller har charmats av Buenos Aires och blivit kvar ett tag. Då är det dags för nästa äventyr där du har chans att lära känna "the locals" som bor och arbetar i Buenos Aires under 17 dagars volontärarbete.

Volontärarbeta

I storstaden BA finns många ideella verksamheter som i princip har tagit över en stor del av det sociala nätverk som numera saknas i Argentina. Här finns dagcenter där man kan få sig ett mål mat och det finns utbildningsverksamheter och olika projekt för arbetslösa och barn. Vi kan erbjuda flera olika typer av volontärprojekt med olika svårighetsgrad och krav på det spanska språket.

Det dagcenter som vi kan erbjuda volontärarbete i finns i stadsdelen La Boca och här bedrivs flera olika projekt. Och det finns alltid behov av en extra hand...

  
Restid, ca. 34-35 dagar. (2 veckors språkkurs, 17 dagars volontärarbete, ca. 3 dagars restid)

När bör man åka: Det beror lite på vilket klimat du önskar. Buenos Aires har det torrt men ganska kallt under sommarmånaderna och varmt men fuktigt under vintern. De bästa perioderna om man vill ha hyfsat varmt och inte för mycket regn är därför, april- juni eller september - oktober.

Vill du veta mer eller få hjälp med bokning - kontakta en av våra reseexperter!

Läs mer om spanska kurserna och några av de volontärprojekt som erbjuds:

Kontakta en av våra reseexperter
Kontakt
Se alla volontärprojekt i Sydamerika
Läs mer
Relaterade inlägg
Kontakt