Volontärarbeta med de "Big 5" i Afrika

Volontärarbeta med de "Big 5" i Afrika

Vill du arbeta med djur i den afrikanska bushen är detta projekt något för dig! Du bor mitt i ett reservat och får hjälpa till i det dagliga arbetet med djuren. Du kommer att få lära dig massor om hur djuren lever och hur vi kan hjälpa dem med i form av rehabilitering och bevarandet av olika arter.

Reservatet ligger endast 15 minuter bort från kusten och du kommer därför också att kunna njuta av fantastiskt vackra stränder när du har lite tid över. Boendet är enkelt men bekvämt med delat dusch och badrum, ett gemensamt loungerum samt en pool att svalka av sig i efter en dags arbete. Boendet är placerat inne i reservatet så man måste vara försiktig och inte röra sig själv utanför det inhägnade området.

En särskild samordnare kommer att se till att du har en underbar upplevelse och att du efter avlutat projekt vet mer om djurens dagliga liv och hur vi kan hjälpa vissa arter att överleva trots en hotad miljö.

Om du vill ha mer än bara en safari och är beredd att smutsa ner händerna lite så kommer du att bli en erfarenhet rikare om du väljer att åka på detta projekt!

I priset ingår:
-    Boende
-    Transporter inom reservatet (ej transfer till och från Port Elisabeth)
-    Måltider
-    Samordning och utbildning
(OBS, flygbiljetter till och från Afrika ingår inte i priset.)

Vill du se fler projekt?
Se alla volontärprojekt med djur

 

Länder du kan volontärarbeta i Afrika i med KILROY

Psst! Du vet väl att du även kan se vilda djur på safari i Afrika

Baby _elephant _1280x 720

 

Baby _lion _480x 720

Relaterade inlägg
Kontakt