• feb15

  Vinnarna av KILROYs roadtrip-tävling!

  Juryn har kommit fram till vinnarlåten i KILROYs roadtriptävling, som är: "Home" med Edward Sharpe & The Magentic Zeros! Juryns motivering lyder enligt följande:

  Home känns som en perfekt låt att lyssna på i bilen när man susar fram i solnedgången. Juryn fastnade för det populära bidraget Home eftersom den har en skön blandning av lugn och samtidigt är lite rockig - som gjord att cruisa till i Kalifornien! 

  Och vinnaren är...

  Den lyckliga vinnaren av första pris i KILROYs roadtrip-tävling är Corinn Bengtsson från Kalmar. Grattis till flygbiljetter för två till Los Angeles och en veckas roadtrip i USA! Corinns motivering till att hon valde just denna låt är: 

  Jag valde låten Home med Edward Sharpe då den symboliserar fina minnen, då jag och några vänner från USA alltid sjöng denna låt under vår utbyt... Läs mer
 • feb13

  USA-kväll hos KILROY!

  Boka in den 13 februari i din kalender! Denna afton kommer att vara fullspäckad med information om att resa och studera i USA. Du kommer bland annat att kunna träffa representanter från skolor i USA och självklart träffa KILROYs rese- och studierådgivare. Passa även på att träffa våra College Sports Consultants och få råd och tips kring idrottsstipendium i USA.

  Kv... Läs mer
Kontakt