Vinnarna av KILROYs roadtrip-tävling!

Vinnarna av KILROYs roadtrip-tävling!

Juryn har kommit fram till vinnarlåten i KILROYs roadtriptävling, som är: "Home" med Edward Sharpe & The Magentic Zeros! Juryns motivering lyder enligt följande:

Home känns som en perfekt låt att lyssna på i bilen när man susar fram i solnedgången. Juryn fastnade för det populära bidraget Home eftersom den har en skön blandning av lugn och samtidigt är lite rockig - som gjord att cruisa till i Kalifornien! 

Och vinnaren är...

roadtrip-corinn-140x220

Den lyckliga vinnaren av första pris i KILROYs roadtrip-tävling är Corinn Bengtsson från Kalmar. Grattis till flygbiljetter för två till Los Angeles och en veckas roadtrip i USA! Corinns motivering till att hon valde just denna låt är: 

Jag valde låten Home med Edward Sharpe då den symboliserar fina minnen, då jag och några vänner från USA alltid sjöng denna låt under vår utbytestermin i Frankrike. Låten får mig alltid att le!!! Jag hade tänkt ta med mig min bästa kompis Emmelie Gerhardsson för hon behöver detta. Vi kommer sjunga oss hesa under vår road trip till låten home och barbie girl såklart! 

Stort grattis igen till Corinn önskar KILROY!!!


...och på andra och tredje plats så klart

Självklart vill vi gratulera våra andra och tredje pristagare! På andra plats kom låten "Caifornia" med Metro Station och Tonja i Stockholm var en av dem som bidrog med denna låt och vinner resecheckar hos KILROY på 2000 kr! Juryn kunde inte heller motstå Hoffmaestros ösiga "Highway man" som är kom på tredje plats i tävlingen. Grattis Christoffer som vinner tredje priset: två stycken biobiljetter! 

TACK ALLA SOM DELTOG I VÅR ROADTRIP TÄVLING!

Relaterade inlägg
Kontakt