Rapport från "Down Under"

Rapport från "Down Under"

En av våra resenärer, Sandra Snällman, är just nu i Australien och jobbar med ett Working Holiday visum. Vi har ställt lite frågor till Sandra för att inspirera andra att också resa dit och arbeta!

Hur kul ser det inte ut att jobba på en vingård i Australien!?

Vad jobbar du med just nu i Australien?

Just nu har jag två jobb, på cafeer, som jag springer mellan, och snart börjar jag mitt tredje, i en grymt cool restaurang!

Hur fick du ditt första jobb?

Mitt första jobb var som en fundraiser. Jobbet var annonserat på mitt dåvarande hostels work anslagstavla. Jag ringde glatt upp, och jobbet var mitt.

Har du haft flera jobb och i såna fall - vilket var roligast?

Jag trodde aldrig att jag skulle jobba som caterer inom filmindustrin! Det var hur kul som helst, och väldigt intressant. Men fortfarande, att jobba på vingården i Victoria har jag fortfarande närmast hjärtat.

Har du några tips på till den som funderar på att resa iväg med Working Holiday visum?

Gumtree.com.au blir din nya basta van! Och, "If you want something, go for it!"resten är irrelevant, jag behövde gå vägen själv för att se den. Och det tog mig så mycket längre, än jag kunnat anat.

Vad är det bästa med att jobba i Australien?

Människorna! Efter att bara ha varit i Australien en vecka kändes det som om jag rest jorden runt flera gånger om, tack vare alla de olika nationaliteter jag hade omkring mig! Visserligen var jag ju fortfarande i Sydney ;) men jag hade hela världen omkring mig, alla kulturer, all mat, alla historier, alla människor. Ena stunden var man i Malaysia, och andra stunden i Italien ;)

Läs mer om Working Holiday
Läs mer

 

Vill du jobba på en vingård i Australien?  

Relaterade inlägg
Kontakt