KILROY QUIZ är avgjort

KILROY QUIZ är avgjort

Under åtta spännande veckor tävlades det för fullt på KILROY's facebook-sida! Varje vecka delade vi ut en årsprenumeration av resetidningen Vagabond och det STORA förstapriset var flyg för två till valfri destination med Turkish Airlines.

GRATTIS Simon!

Den glada och lyckliga vinnaren är Simon Rantapää som bor i Luleå och bl.a. sysslar med skidåkning, alpint, klättring, MTB. Han har spenderat de senaste två vintrarna ute i världen på skidor. Simon och hans flickvän sållar för fullt med vilken destination och vilka äventyr de ska välja och planerar inför resan.

Simons ord om tävlingen och sitt förstapris

Simon bouldrar och har många aktiviteter inplanerat i sitt pris!

Jag och min flickvän har planerat att göra en sommarsäsong ute i vida världen denna vinter. Där vi har tänkt satsa på att kunna klättra varje dag, ta dykcert och lära oss kitesurfa. Vi har sneglat mot Asien och Australien i för att kunna leva denna dröm. Länder vi är sugna på är Malaysia, Indonesien och Kina, eller världsdelen Oceanien och Australien. Just nu jobbar vi för fullt, sparar vartenda öre för att kunna spendera dem denna vinter på andra sidan jordklotet.

Jag hörde talas om KILROY travels genom en backpacker-kompis som tipsade om eran site. Trålade runt på siten, gick med på er facebook-sida och hittade då tävlingen och tänkte för mig själv: "är man aldrig med i tävlingar så kommer man aldrig vinna".

Så att jag hade privilegiet att vinna denna tävling var både smått overkligt men samtidigt känns det som att det måste vara bestämt av ödet. Så nu skippar vi plugget en tid framöver och riktar blickarna mot horisonten!

Tack åter igen!

Med vänlig hälsning
Simon Rantapää

KILROY önskar stort grattis och en underbar resa!

Vi som vann en årsprenumeration på Vagabond

Stort grattis och bra jobbat till:

  • Anna-Sara Söderström
  • Mia Holmberg
  • Olle Valentin
  • Emma Markus
  • Ivana Mrsic
  • Nina Engstrom
  • Jonas Borg
  • Jesper Nordahl
Kontakt