• jul06

  Läs Ida bästa resetips

  Ida har varit på alla kontinenter och ofta reser hon till platser där hon kan utöva sin favoritsport - dykning! Ida har även rest med transibiriska järnvägen över till Kina!

  Har du någon favorit när det gäller jorden runt -resor? Multi stop - Asia & Africa, som egentligen inte är en resa jorden runt men den har med destinationer som jag bara älskar och dessutom till ett väldigt bra pris.

  Vilket resmål rekommenderar du i höst/vinter? Åka på en safari i Tanzania eller Kenya och avsluta med lata dagar och dykning på Zanzibar. Afrika är perfekt för en sån kombination och vädret är ju motsatt till vårt så på vår vinter är det lagom varmt där! Dessutom är det i princip ingen tidsskillnad och det är skönt om man bara kan vara borta några veckor.

  Vart gick din senaste resa? Indien , Delhi. Vi var ett gäng kolleger som reste med en av våra levera... Läs mer
 • jun29

  Läs Lina bästa restips

  Lina stora passion är Australien (hon har redan varit där 3 gånger!) och mer resor står på rese-agendan.

  Vilket resmål rekommenderar du i höst/vinter?
  Brasilien Vart gick din senaste resa?
  Senaste resan gick till östkusten i USA med ett gäng kollegor. Vi flög tur och retur Washington och däremellan hyrde vi bilar och roadtrippade söder-över mot Smokey Mountain... Läs mer
 • jun05

  Classic Lombok - Saras äventyr i Indonesien forstätter

  Jag hade redan varit på Bali i 2 veckor och surfat, men ville avsluta min semester med något annat och passa på att uppleva lite mer av Indonesien innan jag åkte hem. Eftersom jag reste ensam och inte visste så mycket om Lombok och Gili, i kombination med att jag är en väldigt social person som gillar att ha människor kring m... Läs mer
Kontakt