• nov26

  Vandra inkaleden under bästa säsongen

  Nu är det dags att boka om du vill vandra inkaleden under den bästa säsongen, vilket är mellan juni - september. Under denna period är dagarna soliga och torra och det är en behaglig värme. Det är också högsäsong och ett högt tryck på bokningarna för att komma iväg och vandra. 

  För ett par år sedan infördes restriktioner för vandringarna på inkaleden, detta pga det stora slitage som leden utsätts av när stora grupper varje dag går upp och ner längs stigarna. Nu är det ett maxantal per dag som får tillstånd att vandra och du kan inte på egen hand ge dig av på leden. Det finns fortfarande en mängd firmor, mer eller mindre seriösa, på plats i Cuszco, men vi rekommenderar att du bokar vandringen hemifrån i god tid innan avresa, speciellt om du vill göra den under högsäsong.

  Det finns flera olika vandringar och sätt att ta sig till Machu ... Läs mer
 • nov23

  Surfa i Marocko

  För dig som vill lära dig surfa och inte vill åka runt halva jordklotet vill vi tipsa om Marocko. Endast några timmars flygning, med ett skönt klimat året runt och dessutom en spännande kultur för dig som vill uppleva lite mer.

  Ta med dig polaren, flickvännen eller hela kompisgänget till Marocko och surfa. Surfcampet har öppet hela vinterhalvåret, från slutet av oktober till... Läs mer
 • nov02

  Dykning i Thailand

  Av Sara i
  Det finns mycket bra dykmöjligheter i Thailand och det är en underbar värld som väntar dig under ytan. KILROY kan erbjuda dykjurser och dykpaket på destinationer såsom Koh Tao, Koh Lipe, Similan Islands och Koh Lanta. Vi har möjligheter för dig både om du är nybörjare eller redan Advanced Open Diver certifierad.

  Khao Lak, Similan Islands Det finns flera bra dyk destina... Läs mer
 • nov02

  Volontärarbete i Thailand

  Av Sara
  Kombinera din semesterresa med att volontärarbete i Thailand. Som volontär kan du till exempel arbeta som engelsk- eller gymnastiklärare, hjälpa till att bygga hus, eller delta i projekt med Thaiboxning.

  Våra projekt varar från två veckor och upp till ca. 30 veckor och vi brukar säga att för att göra skillnad ska du delta i ett projekt i minst 4 veckor. De... Läs mer
 • nov02

  Äventyrsresor i Thailand

  Av Sara i
  KILROY erbjuder spännande äventyrsresor i Thailand, som ofta kombinerar olika destinationer. Våra äventyrsresor består alltid av små internationella grupper av resenärer och turerna går ofta lite "off the beaten track". Boende, lokala transporter och vissa måltider ingår i priset. Guiden talar alltid engelska och är antingen upvuxen i landet eller mycket berest. De f... Läs mer
 • nov02

  Trekking i Thailand

  Av Sara
  En trekkingtur kan vara allt från en dag till flera veckor, en trevlig liten utflykt eller en stor expedition och bergsvandring. Fantastisk natur som blandas med spänning bidrar till att göra detta till en upplevelse som lockar en stor och varierande mängd deltagare.

  Chiang Mai Chiang Mai erbjuder grönskande landskap och vackra berg i en lugn miljö där du garanterat ... Läs mer
 • nov01

  Vilket Thailand väljer du?

  Av Sara i
  Upptäck Thailands vita sandstränder, traditionella tempel, vackra nationalparker, dykning i världsklass och spännande matlagning. Landet är rikt på kultur och erbjuder ett underbart tropiskt klimat och massor av färgstarka marknader för den som är sugen på shopping.

  Oavsett om det är din första eller tionde resa till Thailand, kan vi försäkra er om att du... Läs mer
 • okt26

  Våra bästa tips från vår reseexpert Ann

  Av Sara i
  Lär känna Ann Nilmert, en av våra stjärnor i Stockholm. Ann brinner för att resa och när hon reser vill hon gärna ha en aktiv semester och testar nya adrenalinkickar vart hon än är i världen.

  Vilket är ditt absoluta favoritresmål i världen? Costa Rica, som jag tycker har allt, vacker natur, härliga människor, mysiga strand... Läs mer
Kontakt