Dykning i Thailand

  • 02 november 2012
  • Upplagt i
  • Av Sara
Dykning i Thailand

Det finns mycket bra dykmöjligheter i Thailand och det är en underbar värld som väntar dig under ytan. KILROY kan erbjuda dykjurser och dykpaket på destinationer såsom Koh Tao, Koh Lipe, Similan Islands och Koh Lanta. Vi har möjligheter för dig både om du är nybörjare eller redan Advanced Open Diver certifierad.

Khao Lak, Similan Islands

Det finns flera bra dyk destinationer i Thailand. Men på grund av sitt läge, är det inte många som slår Similan Islands. Öarna ligger långt från fastlandet, och havsströmmarna är mycket planktonrika, vilket ger en perfekt miljö för ett myllrande liv. Khao Lak är utgångspunkten för alla resor till Similan Islands.

Koh Lanta

Dykare med erfarenhet på alla nivåer kommer att finna sitt paradis i vattnen runt Koh Lanta. Mellan november och april, har du också möjlighet att se stora fiskar som valhajar och mantor. Allt dykplatser finns mellan 1-3 timmar från Koh Lanta med båt.

Koh Lipe

Om du vill se valhajar, rockor, hajar och enorma stim av fisk är inte Koh Lipe platsen för dig. Du kommer dock att se mycket friska korallrev fulla av färgglada koraller och en fantastisk topografi. Det råder ingen tvekan om att du kommer att se många olika fiskarter på ett enda dyk.

Koh Tao

Av alla dykdestinationer på den östra kusten av Thailand, är Koh Tao definitivt bäst. Ön är känd för sin avslappnade atmosfär och är en bra plats för den som vill ta sin första PADI kurser eller redan certifierade dykare som vill fortsätta sin utbildning. Se alla vår dykning runt Koh Tao i Thailand du kan välja bland.

Läs mer om Thailand
Läs mer
Blev du sugen på att dyka?
Läs mer om dykning i Thailand


Taggar: Asien, dykning
Relaterade inlägg
Kontakt