Surfa i Marocko

Surfa i Marocko

För dig som vill lära dig surfa och inte vill åka runt halva jordklotet vill vi tipsa om Marocko.

Endast några timmars flygning, med ett skönt klimat året runt och dessutom en spännande kultur för dig som vill uppleva lite mer.

Ta med dig polaren, flickvännen eller hela kompisgänget till Marocko och surfa. Surfcampet har öppet hela vinterhalvåret, från slutet av oktober till slutet av mars. Du kan flyga direkt med Norwegian från Stockholm till Marrakech och bli upphämtad på flygplatsen.

Surfcampet i Marocko passar för både nybörjare och erfarna surfare. För dig som vill ha riktigt bra vågor och samtidigt uppleva en annorlunda kultur och spännande kultur. 

Om du är nybörjare, får du instruktion, utrustning och transport, medan du som redan kan surfa får hjälp med lokalkännedom och guidning.

Campet

Surfcamp Marocko ligger i hjärtat av Taghazout där många av surfspotsen är lättillgängliga. Rumsstorleken varierar från 2 - 4 sängar. Alla rum har eget bad (dusch, WC) och trådlöst Internet. Husets stolthet är en stor takterrass där man kan slappna av och njuta av byns kanske bästa utsikt! På första våningen ligget husets restaurang där man kan äta  marockansk mat, samt pizza och grillat. Det finns även två tillgängliga datorer med Internet. Inomhus har huset också ett stort uppehållsrum med TV, dvdspelare och många filmer.

Vad kan du välja bland?
Se alla surfkurser i Marocko

Se alla surfkurser & surfcamp utomlands du kan välja bland med KILROY
 

Lapoint -morocco -09

 

Lapoint -morocco -03

Relaterade inlägg
Kontakt