Vilket Thailand väljer du?

  • 01 november 2012
  • Upplagt i
  • Av Sara
Vilket Thailand väljer du?

Upptäck Thailands vita sandstränder, traditionella tempel, vackra nationalparker, dykning i världsklass och spännande matlagning. Landet är rikt på kultur och erbjuder ett underbart tropiskt klimat och massor av färgstarka marknader för den som är sugen på shopping.

Oavsett om det är din första eller tionde resa till Thailand, kan vi försäkra er om att du alltid kommer att hitta nya upplevelser. Bangkok är Asiens metropol och en inkörsport till resten av kontinenten.

Chiang Mai erbjuder ett  grönskande landskap och vackra berg i en lugn miljö där du garanterat både ladda batterierna och minnet fylld med coola upplevelser.

Upplev Thailands östra öarna Koh Samui, Koh Phangan, Koh Tao, Koh Chang och Koh Samet. Här är det dykning, snorkling, fest och vilda djur som är i fokus. Medan Thailands västkust öppnar dörren till en helt annan värld. Njut av vackra stränder, kalkstensklippor och ett underbart undervattensliv i havet. Ao Nang, Koh Phi Phi och Koh Lanta är bra alternativ.

Läs mer om Thailand
Läs mer


KILROY erbjuder en rad spännande upplevelser i Thailand, vad sägs t.ex. om att prova att volontärarbeta i Thailand när du är här...?!

Dykning i Thailand

Från 2505,-
Dykning i Thailand
Varaktighet: 3-6 dager
En fantastisk värld väntar på dig under ytan. KILROY har dykpaket och kurser på flera ställen i Thailand som Koh Tao, Koh Lipe, Similan Islands eller Koh Lanta.
Läs mer

Trekking i Thailand

Från 1680,-
Trekking i Thailand
Varaktighet: 5-14 dagar
En trekkingtur kan vara allt från en dag till flera veckor, en trevlig liten utflykt till stora expeditioner och bergsvandringar. Fantastisk natur blandat med spänning bidrar till att göra detta till en upplevelse som lockar en stor och varierande mängd deltagare.
Läs mer

Volontärarbete i Thailand

Från 3110,-
Volontärarbete i Thailand
Varaktighet: från 14 dagar
Reser du till Thailand som volontär kan du välja att arbeta på ett barnhem, som engelsklärare eller gymnastiklärare, hjälpa till att bygga hus, eller delta i ett projekt som bygger på thaiboxning. Våra projekt varar från två veckor och upp till ca. 30 veckor.
Läs mer

Äventyrsresor i Thailand

Från 1715,-
Äventyrsresor i Thailand
Varaktighet från 5 dagar
KILROY erbjuder spännande äventyrsresor i Thailand, som ofta kombinerar flera destinationer. Vi erbjuder bra priser för alla åldrar och för alla som är sugna på äventyr. Våra äventyrsresor består alltid av små internationella grupper av resenärer.
Läs mer


Relaterade inlägg
Kontakt