• okt17

  Mocambique - het destination för backpackers

  Moçambique har seglat upp som en populär destination för backpackers de senaste åren. Kombinationen av en charmig befolkning, ett stort utbud av både safari och bra dykning är delvis orsakerna. Men också det faktum att Moçambique fortfarande är relativt oexploaterat. Moçambique är kanske inte den mest självklara destinationen i Afrika. Landet har i en kustremsa med i stort sett helt oexploaterade vita stränder och om man är intresserad av dykning så har man definitivt kommit till rätt plats.

  Dykning Moçambique anses ha några av de bästa vatten för dykning i Afrika. Mest känt är Tofo bay, Inhambane för möjligheten att simma nära valhajar året runt. Nära Inhambane ligger Jangamo beach känd som en av världens mest spektakulära strand av UNESCO.
  Bazaruta arkiepelago är en nationalpark bestående av fyra öar norr... Läs mer
 • okt11

  Volontärarbete i Afrika

  Vill du testa på något nytt, lära dig mer om dig själv och andra och göra något som kan förändra? Kombinera din resa med att volontärarbeta i Afrika några veckor eller månader! Det finns många olika typer av projekt att arbeta med och vi arbetar endast med seriösa organisationer och projekt. KILROY kan hjälpa dig att komma iväg på: 

  Volontärarbete i Ghana Volontärarbete i Kenya Volontärarbete i Sydafrika Volontärarbete i Tanzania Volontärarbete i Uganda
 • okt11

  Trekking i Afrika

  Utmana dig själv och bestig Afrikas högsta berg! I Tanzania hittar du Afrikas högsta berg, Kilimanjaro, som fortfarande är snöbetäckt året om. Berget är strax under 6000 meter högt och även den mest otränade kan ta sig upp med lite god vilja och J-lar anamma!

  Vill du bestiga ett berg med färre turister så finns även Mount Kenya som är strax under Kilimanjaro i höjd, men sägs vara en större utmaning!

 • okt05

  Upptäck Namibia

  Namibia som ligger i den sydvästra delen av Afrika är ett mycket vackert och orört land med ett imponerande djurliv och ett underbart landskap. Här kan du leva ut din längtan efter det riktiga Afrika. Det bästa sättet att få ut det absolut mesta av din resa är att kombinera natur och safari med kultur och den traditionella lokala livsstilen på en av våra äventyrsresor.


  E... Läs mer
 • okt01

  Kitesurfa i Sydafrika

  Kitesurfingen växer varje år och fler och fler kitesurfar även i Sverige. Kitesurfing kan vara en ganska farlig sport om man är ovan och det rekommenderas att man går en kurs för att lära sig grunderna och också för andra kitesurfares säkerhet.

  Det som behövs för att kunna kitesurfa är en öppen och långgrund strand, utan för många badare och såklart en hyfsat stark ... Läs mer
Kontakt