Är du på väg till USA?

Är du på väg till USA?

Prisvärda studentbiljetter med Icelandair

Oavsett om du är på väg till USA för att studera eller att resa runt så kan du som är studerande (under 32 år) samt du som är under 25 år tjäna på att titta lite extra på Icelandairs priser till USA just nu!

Med student/ungdomsbiljetten kan du vara borta i 12 månader och ändra datum på din biljett när du är ute och reser. Det finns inga regler för när du senast behöver beställa din biljett, det är endast platstillgången som styr.

Det bästa med Icelandair är att du alltid kan stanna på Island på vägen till USA, antingen på vägen dit eller hem. I Reykjavik kan du bada i varma källor, äta supergod mat och uppleva en natur som inte finns någon annanstans i världen.

New York

New York
New York är staden som aldrig sover, staden som du måste besöka minst en gång i livet. Passa på att stanna några nätter i Reykjavik på vägen.
Boka flyg till New York Läs mer om New York

 

Denver

Denver
Denver är den perfekta staden för sig som är intresserad av sport och skidåkning. Med de vackra omgivningarna och amerikanarnas sköna avslappnade stil så vet vi att du kommer att trivas.
Boka flyg till Denver Läs mer om Denver

 

Seattle

Seattle
Seattle har ett perfekt läge mitt emellan oceanen och bergen. Staden har en lång tradition av musik och är hemstad för flera kända musiker och band, Starbucks Coffe och är självklart Bill Gates och Microsofts huvudkvarter.
Boka flyg till Seattle Läs mer om Seattle

 

Boston

Boston
Boston har en akademisk och litterär touch, delvis tack vare det världskända Harvard University som ligger i en förort till Cambridge. Staden känns Europeisk och de studenter som väljer att studera här älskar det!
Boka flyg till Boston Läs mer om Boston

 

Washington

Från 5030
Washington
Washington DC är mycket mer än bara Vita Huset och monument. Nationens huvudstad har också några av landets bästa museer; Naturhistoriska, Tekniska Museet och Museum of American History.
Boka flyg Washington Läs om Washington

 

Vill du boka flyg med stopp i Reykjavik går det inte att boka online - kontakta istället en av våra duktiga reseexperter så hjälper de dig med din bokning.

Kontakta oss
kontakt
Relaterade inlägg
Kontakt