• feb22

  Vardagen på en skidort i Kanada - Working Holiday

  Hur ser livet ut för våra Working Holiday visum - resenärer just nu? Inför skidsäsongen 2012/13 hade vi 18 personer som beviljades ett Working Holiday visum och fick chansen att jobba i Kanada under säsongen 20128/13. Vi har kontaktat en del av dem för att höra hur det är att arbeta på en skidort och leva i Kanada. Här kommer en liten rapport från Axel Liljebäck och Erik Claesson.

  Axel Liljebäck - jobbar i Silver Star i Kanada säsongen 2012/13 Fem månader, en arbetsintervju, tre flyg, en ofrivillig övernattning i Seattle och en sju timmars bussresa senare anlände jag till sist till mitt hem för säsongen, Silver Star - My Mountain. Än så länge ensam i rummet lägger jag mig i min nya säng. Allting har klaffat, tänker jag. Två minuter senare kommer min första rumskamrat in genom dörren. Jag misstänkte redan då men vet n... Läs mer
 • feb11

  Adrenalinkick på Island

  Island är en liten ö med ett stort utbud av äventyrsaktiviteter för dig som gillar naturupplevelser. Hit åker du med fördel i perioden April - Oktober när det är ljust om kvällar och nätter och inte alltför kallt. Vill du däremot uppleva norrskenet, isklättring eller spektakulär skidåkning, ja då ska du åka på vintern.

  Island må vara litet men det kan ta tid... Läs mer
 • feb11

  Surfa i Portugal

  Vad kan vara härligare än att lära sig surfa i sommar? Surfing blir mer och mer populärt både i Sverige och utomlands och genom att lära dig surfa blir du även del av en kultur som är riktigt stor utomlands. I surfkursen ingår all utrustning, boende en del måltider och instruktör.

  Du tänker säkert att - jag kan lära mig på egen hand... Men vi vet med säkerhet att det tar m... Läs mer
 • feb05

  Safari i Serengeti och strandliv på Zanzibar

  Safari Tanzanias i Serengeti och Ngorongoro Crater är en av de mest fantastiska naturupplevelser du kan uppleva. Inte långt därifrån finns Paradisön Zanzibar med gyllene sandstränder, regnbågsfärgade korallrev, avslappnad atmosfär och läcker mat. Vad kan vara bättre än att koppla av på stranden i en hängmatta efter flera dagar... Läs mer
Kontakt