Surfa i Portugal

Surfa i Portugal

Vad kan vara härligare än att lära sig surfa i sommar?

Surfing blir mer och mer populärt både i Sverige och utomlands och genom att lära dig surfa blir du även del av en kultur som är riktigt stor utomlands. I surfkursen ingår all utrustning, boende en del måltider och instruktör.

Du tänker säkert att - jag kan lära mig på egen hand... Men vi vet med säkerhet att det tar minst dubbelt så lång tid att lära sig själv, och det är betydligt mycket säkrare och lättare att lära sig om man har en instruktör. Lägg också till att du genom att bo på ett surfcamp får nya vänner från olika delar av världen som har liknande intressen som du.

Surfcampet i Portugals gamla fiskeby Ereceira ligger 5 minuters bilresa från São Julião beach, där surflektionerna oftast sker. Surfcampet är en stor villa med pool och  ligger på en kulle med en otrolig utsikt över dalen. I varje rum bor max 4 personer och det finns gott om utrymme för att chilla och umgås.

 

Kontakta oss för bokning
Kontakta KILROY

 

Bilder från surfcampet

P1010188

 

8

 P1010148

 **måltider ingår ej. Man kan laga mat på surfcampet. Transfer till och från flygplats samt till och från stranden ingår inte. Det rekommenderas att hyra en bil. Annars ordnas transport till och från lektionerna för en mindre kostnad.

***Upp till 4 personer i varje sovrum, man kan betala extra för att bo i dubbelrum

Läs mer om våra surfkurser
Läs mer

 

Kontakt