Island - ett exotiskt resmål nära dig!

Island - ett exotiskt resmål nära dig!

Ta med kompisarna, din älskade, hela familjen eller åk själv till denna lilla men exotiska ö mitt i Atlanten.

Island är ett exotiskt resmål framförallt för den som gillar äventyr. Här finns ett stort utbud av spännande aktiviteter som t.ex. valsafari, forsränning, isklättring, dykning, kajaking och utforskning av grottor. Men även för den som gillar att ta det lungt och äta gott är Island en upplevelse. Tillgången till det varma thermaliska vattnet gör att många hotell har pool eller jacuzzi och det finns restauranger av högsta klass med fina råvaror. Nöjeslivet kan man inte heller klaga på, i Reykjavik håller nattklubbarna öppet i princip hela natten eller tills folk vill gå hem tidig morgon. Läs mer om Reykjavik.

Eftersom det går relativt snabbt att resa hit kan en långhelg rymma både ett eller flera spännande äventyr samt avkoppling och nöje. En perfekt helg för en romantisk helg!

Att resa runt med bil på Island går mycket bra. Det är inte så långa avstånd men till vissa destinationer kan vägarna vara krokiga och det kan ta lite längre tid än vad det ser ut att göra på kartan.

Är du sugen på att boka in en resa till Island så kan du se priser på flyg, hotell, hyrbil och äventyrsresor nedan, du kan boka flyg och hotell online, eller så kontaktar du en av våra reseexperter som kan hjälpa dig med bokningen.

 


 

 

Relaterade inlägg
Kontakt