Fototävling på Instagram i sommar!

 • 05 juni 2013
 • Av cale
Fototävling på Instagram i sommar!

Tävla med KILROY på Instagram i sommar!  

Dela med dig av dina bästa sommar- och semesterbilder på Instagram! En ny vinnare kommer att väljas varje vecka – allt du behöver göra är att följa @KILROYSVERIGE och tagga en sommar- eller semesterbild med #KILROYSVERIGE på Instagram!

Se vinnarbilderna!

 

Varje vecka delas ett biopaket ut till en ny person.
Tävlingen pågår mellan den 5 juni och 12 augusti - se tävlingsregler nedan.

 

Tälva med KILROY på Instagram!

@KILROYSVERIGE på Instagram

 

Tävlingsregler och villkor 
Genom delta i tävlingen accepterar du följande tävlingsregler:

 1. Tävlingen arrangeras av KILROY via Instagram och pågår mellan den 5 juni och 12 augusti 2013 med en ny vinnare varje vecka. Varje tävlingsvecka löper onsdag till tisdag samt avslutas varje tisdag kväll kl. 23.59 under tävlingsperioden.
 2. Tävlingen går ut på att tagga sommar- eller semesterbilder på Instagram med #KILROYSVERIGE. För att delta i tävlingen skall du vara minst arton (18) år. KILROYs anställda kan ej vinna i tävlingen. Enbart tävlingsbidrag uppladdade via Instagram kommer att tas emot.
 3. Det finns ingen begränsning på antal bidrag per person.
 4. Vinsten består av ett biopaket innehållande en biobiljett och en menybiljett (byts in till en mellanläsk och mellanpopcorn). Vinnaren står själv för eventuella rese- och logikostnader. Vinsten kan inte överlåtas, bytas mot kontanter eller ändras, vad avser innehåll eller omfattning. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 5. KILROY kan inte ställas ansvarig för eventuella tekniska fel hos tredje part som gör att tävlingen inte kan genomföras enligt ovan.
 6. Du får bara bidra med bilder som du själv har fotat. Alla foton som är rätt taggade räknas som ett tävlingsbidrag och har en chans att vinna. Deltagarna är själva ansvariga utgivare av sina respektive tävlingsbidrag. 
 7. Alla bidrag kommer att vara synliga i en webbapp på KILROY Sveriges Facebooksida. Genom att delta i tävlingen ger deltagarna KILROY rätt att utan kostnad och utan ytterligare tillstånd publicera tävlingsbidragen samt vinnarnas namn på KILROYs kanaler som webbsidor och sociala medier, samt i övrigt använda tävlingsbidragen för marknadsföringsändamål relaterat till KILROY (utan begränsning i tid, geografiskt, till medium, i uttrycksform eller på annat sätt).
 8. Juryn går igenom bilderna som taggats och väljer en vinnande bild varje vecka som baserat på temat. Juryn består av representanter från KILROY, vars bedömning är opartisk och vars beslut inte går att överklaga.
 9. Vinnarna kommer att meddelas genom en kommentar på vinnarbilderna på Instagram där vinnarna kommer att uppmanas att ta kontakt med KILROY via en där angiven mejladress. Om vinnaren ej återkommit till KILROY inom 24 timmar från det att hen blivit kontaktad, eller om de utsedda vinnarna inte uppfyller kraven för att få delta i tävlingen, utser juryn en ny vinnare.
 10. KILROY ansvarar inte för borttagna, stötande eller ogiltiga bidrag.
 11. Om du har några frågor med anledning av dessa tävlingsregler, vänligen kontakta [email protected]  
Kontakt