• mar25

  Linas resa i Mexiko

  Vår resa genom Mexiko När vi steg ut från flygplatsen i Cancun kände jag direkt att jag skulle trivas våra 15 dagar i Mexiko (som ofrivilligt blev 18, men det är en helt annan historia...). I taxifärden till vårt hotell i downtown fick vi en glad guidning på knaper mexikoengelska, och flertalet gånger erbjöd chaffören sig att stanna och knäcka upp kokosnötter åt oss så att vi skulle få smaka på kokosvattnet. Vi var sålda efter 5 minuter!

  Vår tur, som vi hade bokat genom G Adventures, tog oss genom Cancuns bakgator till underbara lokala restauranger där maten exploderade och musiken var hjärtlig innan vi snabbt for vidare till Merida. Cancun byggdes på platsen av den antika Mayastaden Tho och är idag Yucatan-halvöns största stad och den viktigaste destinationen i Mexiko att uppleva arvet från Maya-kulturen. Så visst fick vi uppleva kulturen och historien, men oc... Läs mer
 • mar21

  Mikkes resa i Afrika

  Tro det eller ej, men vi lyckades timea in alla flyg utan stress eller något missat flyg. För er som inte har hängt med förr så är detta en stor bedrift av bussadores!. Vi kom till Salty Crax hostel efter en massa rushhour i Kapstaden och då har dom dukat fram frukost med färskpressad juice och värsta servetterna vikna som påfåglar :) typ iaf :) och om tjugo min börjar vår vintu... Läs mer
 • mar18

  Vinnaren av Islandsresan

  Sara Helin var den lyckliga vinnaren av en resa för två personer till Island inklusive hyrbil och äventyr. Hon tar med sig Mike Karlsson på resan och de åker till Island i september. Under långhelgen så får de chans att testa på ridning med islandshästar och snorkling i Silfra-sprickan.

  Läs mer om äventyret som de ska testa här:

 • mar18

  Surfpaket i Australien

  Australien är ett paradis för backpackers och det är både  lätt att resa runt och komma i kontakt med andra resenärer. Med ett stort utbud av upplevelser och spännande destinationer är det svårt att välja vad man ska göra. Det är dock en sak som du inte får missa, och det är att lära dig att surfa i Australien med Mojosurf!


   

 • mar18

  Reseberättelse - volontärarbete i Sydafrika

  Markus Hansen från Norge volontärarbetade i Sydafrika under två veckor på ett volontärprojekt med lejon, geparder, leoparder och andra kattdjur utanför Johannesburg. Läs om hur han upplevde veckorna där.  

  De två veckor som jag besökte gården var helt fantastiska. Det var helt annorlunda än vad jag hade förväntat.  Vi arbetad... Läs mer
 • mar13

  Lär dig kitesurfa i Portugal

  Av Sara
  Om Kitesurfing Den moderna kiten utvecklades under 90-talet och kitesurfing är en blandning av vindsurfing, wakeboard, surfing och paragliding. Det är en ganska komplicerad sport och det kan vara farligt om man inte är försiktig. Att gå en Kitekurs är ett perfekt sätt att komma igång.

  Vad är kitesurfing och vilken typ av utrustning används? Ki... Läs mer
Kontakt