Surfcamp Sri Lanka

Surfcamp Sri Lanka

Du kanske inte omedelbart tänker på surf när vi säger Sri Lanka, men södra Sri Lanka har bra surf året om! Här hittar du vågor som är perfekta för både nybörjaren och den mer avancerade surfaren. La Point har under november månad äntligen öppnat surfcamp på Sri Lanka - mitt i surfparadiset på öns sydvästkust. 

Surfa i Sri Lanka

Det finns många goda anledningar att välja att surfa i Sri Lanka - oavsett om du aldrig stått på en surfbräda tidigare eller om surfbrädan i stort sett är det enda du har med dig i bagaget. Surfingen är av världsklass, det är nästan alltid bra väderförhållanden, vattnet är 28 grader och klart, kritvita stränder - och du surfar i Indiska Oceanen! La Points surfcamp i Sri Lanka ligger bara ett stenkast från stranden och den populära surfspoten the Rock ligger inte långt bort från campet!

Blir du sugen på att surfa i Sri Lanka eller vill ha mer info?
Kontakta KILROY

 

Sri Lanka surfcamp

Från campet har du ett par sekunder till stranden och det 28-gradiga klara vattnet! Campet ligger vid den lilla charmiga surfbyn Ahangama, ca 3 timmar från huvudstaden Colombo på öns sydvästkust. Om du vill uppleva en storstad som ligger Hikkaduwa bara 40 minuter bort. Boende ingår i priset, även frukost varje dag samt middag 5 dagar i veckan.

Campet välkomnar såväl den som reser själv, kompisgänget som familjen och har två fyramannarum samt tre dubbelrum. Det finns en stor trädgård där du kan koppla av, kanske yoga lite eller bada jacuzzi.

Vad ingår?

  • Boende, 1-3 veckor
  • Surf 5 dagar i veckan
  • Frukost varje dag
  • Middag 5 dagar i veckan
  • Surfutrustning
  • Eventuell transport till andra surfspots

Kontakta en reseexpert för mer info eller att boka surfcamp på Sri Lanka!

Se alla surfkurser

Mer äventyr i Sri Lanka

Sri Lanka har ett tropiskt klimat och naturen är fantastisk och det finns en hel del sevärt och roligt att göra i campets område. Till exempel kan du åka på valsafari, dyka, snorkla, paddla kajak eller besöka Yale National Park där du kan se vilda elefanter och med lite tur leoparder. Se äventyrsresor i Sri Lanka.

 

Surfa i Sri Lanka i det 28-gradiga vattnet

La Point Sri Lanka Bathroom

La Point Sri Lanka Dorm

La Point Sri Lanka Bedroom

I Sri Lanka serveras mycket färsk fisk- och skaldjur och curry!

La Point Sri Lanka Tuk Tuk 

 

Blir du sugen på att surfa i Sri Lanka eller vill ha mer info?
Kontakta KILROY

 

Relaterade inlägg
Kontakt