• dec02

  Är du en backpacker eller en flashpacker?

  Vi på KILROY har hjälpt unga människor att uppleva världen sedan 1951. Men den traditionella synen på en backpacker har förändrats. Fler och fler unga väljer att vara borta en kortare period, resa lyxigare och bekvämare men vill fortfarande uppleva unika platser och umgås med lokalbefolkningen - vi kallar dem flashpackers!


  Är du en backpacker eller flashpacker? Du har kanske en bild av den typiska backpackern. Du kanske själv stämmer in på denna bild? Okej, vi leker verkligen med steriotyper här :) Men vår bild av en traditionell backpacker är en person som tar sig runt och utforskar världen med ryggsäcken på ryggen och fokus ligger på att se så mycket som möjligt. Det är väldigt viktigt att vara borta så länge det bara går, gärna minst 3 månader och helst ännu längre. Bekvämligheter så som rena sängkläder och t... Läs mer
 • okt29

  Vinnaren av sommarens Jorden Runt-tävling...

  Det var över 2 500 som deltog i KILROY Swedens Facebook-tävling. Tävlingen gick ut på att sätta ihop sin drömresa - som även var förstapriset!


  Och ett storts grattis till... Av alla bidrag som kom in valde juryn ut fem finalister med spännande rutter, som i sin tur skickade in en motivering varför de skulle vinna. Eft... Läs mer
 • okt07

  Adrenalinkickar i Afrika

  Söker du efter adrenalinkickar? Tillhör du en av dem som inte kan ligga still på stranden speciellt länge, eller som behöver lite adrenalin för att sedan kunna slappna av? Var lugn, i Afrika kan du få allt. Dykning, kitesurf, vågsurf, fallskärmshoppning, cykling, sandboarding, möjligheterna är oändliga för en adrenalinjunky!

  Vilket äventyr passar dig bäst?

 • okt02

  En annan del av Thailand?!

  Av Madeleine i
  Same, same but different har alla som varit i Thailand någon gång hört. Sanningen är att de flesta av oss gör samma sak när vi åker till Thailand. Vi solar, badar och shoppar och det vill vi såklart fortsätta att göra. Men du vill kanske spetsa till din nästa Thailandsresa lite och testa något nytt - något utöver det vanliga? Här kommer några förslag på häftiga upplevelser:

   

Kontakt