• sep09

  Reseberättelse – Veronica i Colombia

  Colombia är en helt underbar destination som inte riktigt har blommat ut än, men jag lovar, i framtiden är Colombia något att räkna med uppe i toppen bland de andra populära länderna runt omkring som Peru och Ecuador.

  Colombia har enligt mig allt man kan drömma om och en perfekt blandning av äventyr, naturupplevelser, underbara stränder och det trevligaste folket jag någonsin har träffat under mina resor i Sydamerika.

  Colombias huvudstad Bogota - vacker och spännande stad Jag började min resa med att flyga in till Bogota som är huvudstaden. Det är en vacker stad som bjuder på väldigt olika med trevliga områden. Jag bodde i det gamla området som heter La Candelelaria som är fullpackat med studenter från universitetet som ligger i närheten. Här finns mängder av ”hål i väggen”-restauranger och billiga barer. För den ... Läs mer
 • sep02

  Förseningar på Köpenhamns flygplats

  Av cale
  Tyvärr drabbas flygtrafiken på Kastrup flygplats i Köpenhamn idag av förseningar och inställda flyg idag till följd av säkerhetspersonalens strejk i morse. KILROY beklagar naturligtvis om detta påverkar din resa. Mer information på Köpenhamns flygplats hemsida.

   

Kontakt