• jun27

  Erbjudande: Segla i Kroatien i sommar - res 2 betala för 1

  Skulle du vilja segla längs Kroatiens kust med en vän i sommar? Läs då vidare! Nu kan du nämligen boka en segeltur för 2 personer till priset för 1!

  Packa ryggsäcken med sommar- och badkläder och ta nästa flyg till Kroatien! Näst kommer du att njuta av varmt och klart vatten; träffa nya vänner från hela världen och segla längs Kroatiens fantastiska kust och skärgård.

  Erbjudande - 2 för 1 Du använda detta fantastiska erbjudande på utvalda avgångar till och med 17 september. Du kan välja mellan hytt på övre eller nedre däck på båten. Observera att det är en priset kan variera beroende på säsong och hytt.

  Försäljningsperiod: FÖRST TILL KVARN!!
  Reseperiod: Utvalda avgångar under sommaren fram till och med 17 september 2016.

  Segelturerna har en åldersgräns på 18-35 år. Observera att detta pris inklude... Läs mer
 • feb12

  20 tecken på att du är resgalen!

  Känner du igen dig på mer än en av punkterna på listan 20 tecken på att du är resgalen nedan bör du söka professionell hjälp omedelbart!  


  Du vet att du är resgalen när... 1.  ... du redan har planerat din nästa resa innan du har hunnit komma hem från den förra!

  2.  ... du kan packa en ryggsäck med förbundna ögon och vet exakt vad ... Läs mer
 • dec18

  Är du resklar? Intervju med UD om vad man ska tänka på innan resan!

  Patric Nilsson, departementssekreterare på enheten för konsulära och civilrättsliga ärenden med nödställda personer runt om i världen på UD svarar på frågor om vad man ska tänka på före och under resan.

  Vad ska man tänka på innan man åker iväg och ska vara borta en längre period utomlands? Tänk ... Läs mer
 • dec16

  12 stereotyper du möter när du backpackar

  Vi har alla träffat dem. Oavsett om det är på vandrarhemmet, på surfkursen, på flygplanet, på stranden eller mitt i regnskogen… de är överallt! Människor är olika men när du reser runt i världen finns det några backpackerstereotyper som man alltid träffar på. Här är några av dem:

  1. Gitarrsnubben

  Gitarren i sig är inget... Läs mer
 • nov08

  Volontärarbeta i Indien

  Var med och bidra till positiv utveckling i ett indiskt samhälle där lokala organisationer ges möjlighet att skapa förändringar tack vare insatser från dig som volontär. 

  Var kan jag volontärarbeta i Indien? De projekt vi arbetar tillsammans med finns i tre områden:

  Himalayabergen Stränderna i Goa I kulturcentrumet Jaipur  Att volontärarb... Läs mer
 • nov01

  De 8 bästa aktiviteterna i Malaysia

  Malaysia, "Asien på riktigt" som de säger…


  Var beredd på fantastiska upplevelser när du besöker Malaysia. Utbudet är stort och väl på plats i detta sydostasiatiska land kan det vara svårt att välja vad du faktiskt vill göra! Att ta sig lite mer tid och utforska både öst och väst rekommenderas. I Malaysia finns det så mycket du kan upple... Läs mer
 • nov01

  5 fantastiska djur i Malaysia

  Av Catherine i
  Vackra havssköldpaddor, busiga orangutanger, näsapor, pygmeelefanter och eldflugor är bara några av naturens underverk och alla dessa fantastiska underverk kan skådas i Malaysia. Landet kan verkligen skryta med ett fantastiskt djurliv som inte kan beskrivas utan måste upplevas på nära håll! Kolla in vår lista på underbara djur som måste ses under ditt besök till ... Läs mer
 • okt27

  Reseberättelse: Lasses resa i Kanada

  Att resa själv med Moose i Kanada är en upplevelse som du bär med dig resten av livet. Företaget arrangerar en rad olika resor med flertalet destinationer. Bussresan i sig fungerar som ett hop-on/hop-off system där resenären får valfriheten att stanna kvar vid valfri destination.

  Resa i Kanada med Moose Travel Network
  Innan min resa h... Läs mer
 • okt22

  Volontärarbeta med djur i Thailand

  Av Jenny
  Att volontärarbeta med djur i Thailand är en fantastisk upplevelse. Använd din resa även till att hjälpa och volontärarbeta en, två, tre veckor eller hur länge du vill. Du kommer få möta människor och djur som ger dig minnen för livet!

  Vi har två olika djurprojekt i Thailand som båda startar och slutar i Bangkok. Så passa på medan du njuter av ... Läs mer
 • okt22

  Reseberättelse: Amandas volontärarbete på Bali

  Mina busungar på Bali! Jag har länge haft tankar på vilja göra något bra för andra människor i världen, som inte har det lika bra ställt som oss här i Sverige. Under hösten 2013 började jag titta runt på olika volontärprojekt och hittade Bali - Kindergarten på Kilroys hemsida som jag fastnade för. Jag tog kontakt med en reseexpe... Läs mer
Kontakt