• maj08

  Reseberättelse - Anns surf i Filippinerna

  Äntligen dags att upptäcka Filippinerna! Med en tre veckors stundande semester så var det nödvändigt att begränsa sig bland Filippinernas tusentals öar.

  Resan började i mitten av december, via Dubai, Hong Kong till Manila. Manila är enligt mig en storstad utan den charm som man kan finna i andra asiatiska storstäder så som Bangkok och Kuala Lumpur. Men en storstad är alltid spännande och myllret av människor fascinerar. Här spenderade vi bara en natt, en natt som oftast är nödvändig, för att efter en lång resa från Europa ta sig vidare ut till de mindre öarna.

  Surf i Filippinerna Med en förkärlek för vågsurf begav jag mig till Siargao. Siargao är ett surfparadis i östra delen av Filippinerna. Dit tar du dig enklast med flyg från Cebu eller med båt från Surigao. För mig var Siargao drömbilden av en surfsemester; magiska... Läs mer
 • apr25

  Upplev färgstarka och härliga Indien

  Indien är både färgstarkt och härligt, rörigt och bökigt - och helt fantastiskt! Det inte ovanligt att den första upplevelsen vid ankomst är en stor kulturkrock. Men bli inte rädd för det. Människorna här är både öppna och sociala, det finns mycket humor och du kan förvänta dig många goda skratt.


  Indien är även ett fantastiskt vackert ... Läs mer
 • apr17

  Topp 5 roadtrips i USA

  En roadtrip är det optimala sättet att resa på om man vill ha absolut frihet att resa vart man vill, när man vill! Vi har tagit fram våra fem favoriter i USA – fem roadtrips du inte får missa!

  Hyr en bil, husbil eller en campervan och res runt i USA. Det mäktiga landet i väst bjuder på relativt stora avstånd och lämpar sig utmärkt för att resa runt med bil. Med en cam... Läs mer
 • apr17

  Reseberättelse – Jens i Istanbul

  Jens är en av KILROYs reseexperter vars största passion i livet alltid har varit att resa. Jens har hunnit med att besöka stora delar av världen från Afrikas savanner till Thailands stränder. Här kan du läsa om Jens resa i Istanbul, Turkiet! Du kan även läsa om Jens tidigare stopp på denna resa i Osaka och Koyasan, Kyoto och Tokyo.

  Istanbul När vi ... Läs mer
 • apr09

  Amazing Thailand – same same or different?

  Av Daniel i
  Thailand har de senaste årtiondena vuxit fram som svenskarna andra hem. Detta är naturligtvis ingen slump – här finns sol, värme, vackra stränder, bra shopping, fantastisk mat, och allt till en bra prislapp!

  Oavsett om du varit i Thailand en miljard gånger eller aldrig satt din fot i det leende landet, finns det alltid något nytt ... Läs mer
Kontakt