Utforska Nya Zeeland

Utforska Nya Zeeland

En resa till Nya Zeeland kommer att ge dig massor av spännande upplevelser i en fantastisk naturmiljö med olika aktiviteter för backpackers och andra unga resenärer: bungy jumping, fallskärmshoppning, forsränning och mycket, mycket mer. Landskapet i Nya Zeeland är smått magiskt och du kommer garanterat bli imponerad av detta otroligt vackra land.

Kolla in våra spännande resvägar i Nya Zeeland här nedanför. De innehåller förslag på resrutter och höjdpunkter längs vägen. Vi har även lagt till några av våra mest populära äventyrsturer och aktiviteter. Självklart kan du vända på resvägen och kombinera dem med andra rutter för att skapa din egen drömresa till Nya Zeeland. Som om detta inte vore nog, ger vi dig ännu fler alternativ: Skaffa ett Working Holiday-visum och jobba och res i Nya Zeeland i upp till 12 månader; studera en termin eller läs en hel utbildning vid något av våra många partneruniversitet i Nya Zeeland. Och kom ihåg att ta med ditt ISIC-kort för att få bra erbjudanden och rabatter över hela Nya Zeeland. 

 

Nya Zeeland: Nordön

new-zealand-north-island-header-520x293.jpg

Upptäck Nya Zeelands norra öar. Här får du uppleva de mest spektakulära naturmiljöerna och komma nära Maoriernas – ursprungsbefolkningens – kultur. Uppe i norr kan du få se imponerande vulkaner, vackra och exotiska stränder och ett flertal nationalparker med optimala förutsättningar för trekking och camping.

Norra ön: Turer, aktiviteter och upplevelser
Läs mer

 

 

Nya Zeeland: Sydön

new-zealand-south-island-header-520x293.jpg

Upptäck Nya Zeelands södra öar. Den södra delen av landet är mest känd för alla sina actionfyllda utomhusaktiviteter, men här finner du även fantastiska bergslandskap, glaciärer och de praktfulla fjordarna Milford och Doubtful Sound, även kallade ”Världens åttonde underverk”.
Södra ön: Turer, aktiviteter och upplevelser
Läs mer

 

Äventyrsturer på Nya Zeeland

Från SEK 515
Äventyrsturer på Nya Zeeland
Längd: 1-27 dagar
Åk på äventyrsresa med en liten grupp och upplev det bästa av Nya Zeeland med andra unga personer. Måltider och boende är inkluderat i vissa turer.
Se våra turer på Nya Zeeland här

    

Working Holiday på Nya Zeeland

Working Holiday på Nya Zeeland
Giltigt i 12 månader
Om du är mellan 18 och 30 år kan du resa och uppleva Nya Zeeland samtidigt som du tjänar pengar. Skaffa ett Working Holiday-visum!

Studera på Nya Zeeland

Studera på Nya Zeeland
Studera en termin eller en hel utbildning på Nya Zeeland
Studera på Nya Zeeland och ta del av ett brett utbud av högklassiga utbildningar. Nya Zeelands universitet håller en hög internationell standard.
Läs mer om att studera på Nya Zeeland

Kom ihåg ditt ISIC-kort och få erbjudanden och rabatter

Kom ihåg ditt ISIC-kort och få erbjudanden och rabatter
Bra erbjudanden och rabatter på sightseeing, nöjen, mat, shopping och kulturella aktiviteter. Glöm inte att ta med ditt ISIC-kort till Nya Zeeland!
Läs mer om ISIC

 

 

Ta dig runt Nya Zeeland

Om du vill ha mer flexibilitet på din resa runt Nya Zeeland kan du köpa ett busspass eller hyra en campervan. Busspassen är flexibla och gör att du kan resa enkelt mellan de största städerna och attraktionerna på norra och södra ön. Vill du ha ännu mer flexibilitet kan du hyra en campervan och bestämma allt själv: hur länge du vill resa, var du vill stanna längs vägen samt var och hur du vill bo.

Busspass på Nya Zeeland

Från SEK 515
Busspass på Nya Zeeland
Skaffa ett flexibelt busspass och res över hela Nya Zeeland. Du bestämmer själv hur länge du vill resa och var du vill stanna längs vägen!
Skaffa ditt busspass för Nya Zeeland här

Campervans på Nya Zeeland

Campervans på Nya Zeeland
Hyr en egen campervan och upplev den ultimata friheten på Nya Zeelands vägar. Gör bilen till ditt eget hem längs vägen och bestäm själv när och vart du vill åka!
Läs mer om att hyra campervan i Nya Zeeland

 

 

Fastnade du för Nya Zeeland? Vill du veta mer?

Om du är såld på Midgård och de nyzeeländska underverken, kontakta en av KILROYs reseexperter eller besök newzealand.com.

New Zealand official website

Läs mer: Fakta om Nya Zeeland - Nya Zeeland reseguide - Valuta - Att köra bil i Nya Zeeland - Geografi - Historia - Visitors Centers - Lokalbefolkningen i Nya Zeeland - Djur & Natur - Väder

 

VIDEO: New Zealand - 10 things to do

Om du fortfarande inte vet vad du ska göra i Nya Zeeland, kolla in den här videon med 10 olika saker att göra i Nya Zeeland.

 

Våra reseexperter är redo att svara på alla frågor du kan tänkas ha om Nya Zeeland – oavsett om det handlar om specifika turer, bästa tiden att resa eller hur du kan inkludera Nya Zeeland i din jorden runt-resa. Explore life in New Zealand!

Har du frågor om Nya Zeeland?
Kontakta KILROY
Taggar: Nya Zeeland
Relaterade inlägg
Kontakt