Studentpresent – KILROYs presentkort på resor!

Studentpresent – KILROYs presentkort på resor!

KILROYs presentkort i studentpresent

Tar du studenten i vår? Grattis! Har du önskat dig några studentpresenter än? Inte? Då rekommenderar vi att du gör det, annars kommer hela tjocka släkten med mormor Berit, faster Lena, hennes sambo Stig-Lennart och dina 17 kusiner dragandes med tråkiga kristallskålar, meningslösa porslinsfigurer, flera uppsättningar soppslevar och annat skräp du inte vill ha. 

Presentkort på resor 

Varför inte önska dig ett presentkort på resor? Med KILROYs presentkort kan du välja bland resor och upplevelser över hela världen – varför inte boka en dykkurs i Australien, en veckas surfing på Bali eller en roadtrip i USA? Du kan även välja att åka som volontär till Ghana, jobba dig fram på Nya Zeeland med ett Working Holiday-visum eller resa jorden runt med andra ungdomar. Möjligheterna är oändliga!

Läs mer om våra presentkort och gör din beställning
Till presentkorten

 

Inspiration till studentpresenten

Vi har passat på att samla lite inspiration för din kommande resa:

 

Blir detta din studentpresent? 

Kontakta någon av våra reseexperter!
Kontakta KILROY
Kontakt