• aug31

  Vilka vann Instagram-tävlingen och flygbiljetter hos KILROY med Air France KLM?

  Tusen TACK för alla fantastiskt fina bilder - totalt kom det in över 1600 tävlingsbidrag! Sommarens tävling på Instagram är avslutad och tre lyckliga blivande resenärer har vunnit flygbiljetter hos KILROY med Air France KLM, som flyger till 243 destinationer världen över!


  Förstapristagaren: @malin0409 har vunnit 10 000kr i presentkort hos KILROY med Air France KLM, och första reaktionen på vinsten var:
  Jag såg kommentaren om att jag vunnit när jag stod i kön till Helix på Liseberg och jag kunde knappt tro att det var sant! Det kändes lite overkligt men självklart blev jag otroligt glad och så fort har en kö på Liseberg aldrig gått! 

   

  Andra pris går till: @sofiamalmsten90 har vunnit 5 000kr i presentkort hos KILROY med Air France KLM, och först... Läs mer
 • jul01

  Volontärarbeta med lejon, leoparder och geparder

  Har du kanske alltid drömt om att få arbeta med stora kattdjur i deras naturliga miljö? Du har nu chansen att volontärarbeta i Sydafrika med lejon, leoparder och geparder på vårt volontärprojekt Wild Cat Kimberley.


    Wild Cat Kimberley  På Wild Cat Kimberley hjälper du till att skapa ett bättre liv för lejon, ge... Läs mer
 • jun26

  Turkish Airlines - vidga dina vyer

  Turkish Airlines är Turkiets nationella flygbolag och har sin bas i Istanbul. Flygbolaget har ett av Europas största linjenät och kan ta dig till mer än 250 destinationer i Europa, Mellanöstern, Asien, Nord- och Östafrika.  

  År 2013 vann Turkish Airlines utmärkelsen som bästa flygbolag i Europa vid prisutdelningen av World Airline Awards, för tredje året i rad. ... Läs mer
 • jun09

  Indian Experience: en volontärresa genom Indien

  Indien är ett myller av människor och färger, mixat med kulturer, religioner och språk. Ett möte med Indien är ett möte fyllt av intryck – och vad är bättre än att möta dessa intryck än med en grupp av personer som är lika nyfikna på Indien som du?   

  Kom närmre lokalsamhället i Indien genom volontärarbete utomlands! K... Läs mer
 • jun05

  Surfcamp och surfkurs i Portugal

  Vill du göra något rolig och utmanade på din semester i sommar eller höst kan KILROY rekommendera att åka på surfcamp i Portugal och lära dig surfa! Surfsäsongen i Portugal är redan igång och klimatet håller sig oftast behagligt ända in i oktober. Välj om du vill vara en eller flera veckor på surfcampet!

  Åk själv, med kompisarna, flick- eller pojk... Läs mer
 • jun04

  Reseberättelse - volontärarbete i Sydafrika

  Läs om systrarna Johanna och Linnea som bestämde sig för att åka och volontärarbeta i Sydafrika med KILROY på volontärprojektet Hartees Wildlife Rescue Center. Här fick de göra allt från att mata djuren, utföra vägarbete och promenera med lejonen.


  Hartees Wildlife Rescue Center Vi är två systrar som ville ut och resa tills... Läs mer
Kontakt