Indian Experience: en volontärresa genom Indien

Indian Experience: en volontärresa genom Indien

Indien är ett myller av människor och färger, mixat med kulturer, religioner och språk. Ett möte med Indien är ett möte fyllt av intryck – och vad är bättre än att möta dessa intryck än med en grupp av personer som är lika nyfikna på Indien som du? 

 

Kom närmre lokalsamhället i Indien genom volontärarbete utomlands! KILROY erbjuder flera volontärprojekt i färgstarka Indien där du kan hjälpa den lokala hållbarheten genom att delta i projekt inom exempelvis vård, skola, bygg och natur, m.m.  

Populärt volontärprojekt i Indien

Ett populärt volontärprojekt i Indien är Indian Experience Program där du får göra en resa genom norra Indien och som slutar i Goa. På vägen deltar du i enklare volontärprojekt men du får också ta del av mycket annat som Indien har att erbjuda. Bland annat får du resans väg lära dig bollywooddans, indisk matlagning och yoga. Den här resan ger dig en inblick i att jobba som volontär.

Vill du ha mer fokus på volontärarbete i Indien har vi andra projekt i Indien att rekommendera. som du kan läsa mer om nedan! 

Se mer volontärarbete i Asien

Vill du veta mer om volontärresor?
Om volontärresor
Vill du veta mer om volontärarbete?
Kontakta våra reseexperter!

 

 

Relaterade inlägg
Kontakt