Vinnaren heter Annica!

Vinnaren heter Annica!

Nu har vi utsett vinnaren i tävlingen "Vinn din DRÖMRESA"! Det har varit ett sant nöje att gå igenom alla 1300 kreativa resrutter ni har knopat ihop och det var svårt att välja EN vinnare. Men, nu har vi bestämt att den lyckliga vinnaren till ett presentkort, värde 30 000 kr går till ingen mindre än Annica Löfling! 

Annicas resrutt var:
Tanzania ---> Papua New Guinea ---> Japan 

Och det här sprudlande mailet fick vi när vi berättat att hon var vinnaren:
Så här kände jag när jag vann: GALET. Extremt glad men mest tveksam, är detta verkligen sant?! Ser fram emot när jag bara kan vara JÄTTEGLAD och förväntansfull! Det är helt ofattbart sjukt att jag vunnit min drömresa med KILROY. Ser fram emot att stå på toppen av ett berg och försöka ta in utsikten, för minst en hög höjd inkluderas i min resa! TACK!!! Väntar med spänning på presentkortet nu! Vänliga hälsningar, Annica.


Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att hålla er uppdaterade om kommande tävlingar!

Kontakt