• mar23

  Tanzania – Afrikas tak, safari och tropiska stränder

  Oavsett om du drömmer om att bestiga Kilimanjaro, åka på safari i Serengeti eller koppla av under en palm på en tropisk strand - Tanzania har allt och du kommer att älska det! 


  Tanzania är världsberömt för sina nationalparker, legendariska Serengeti, Ngorongoro Crater och framför Kilimanjaro: Afrikas högsta berg. De senaste åren har även paradisön Zanzibar blivit ett populärt resmål för backpackers tack vare de unika dykmöjligheterna och fantastiska förhållanden för kitesurfing. I samarbete med G Adventures erbjuder KILROY äventyr över hela världen och har några riktiga guldkorn i Tanzania! 

  Nedan är tre av våra favoritäventyr i Tanzania. Vill du ha fler förslag kan du alltid snacka med våra eminenta reseexperter! 

  1. Trekking på Kilimanjaro Trekking på Kilimanjaro är verkligen en upplev... Läs mer
 • feb12

  20 tecken på att du är resgalen!

  Känner du igen dig på mer än en av punkterna på listan 20 tecken på att du är resgalen nedan bör du söka professionell hjälp omedelbart!  


  Du vet att du är resgalen när... 1.  ... du redan har planerat din nästa resa innan du har hunnit komma hem från den förra!

  2.  ... du kan packa en ryggsäck med förbundna ögon och vet exakt vad ... Läs mer
 • aug25

  Flyg till världens häftigaste städer med British Airways

  Älskar du också storstäder och frestas av metropolernas enorma utbud av kultur, shopping och mat? KILROY hjälper dig gärna att boka din biljett!

  British Airways har ett av världens största linjenät och du flyger smidigt via London Heathrow eller Gatwick. British Airways samarbetar bl.a. med Qantas, Ib... Läs mer
 • aug14

  ”Mitt oförglömliga äventyr i Kapstaden”

  Linnea Almond berättar öppenhjärtigt om sina tre veckors volontärarbete i Syafrikas huvudstad: Kapstaden. Om hur hon växte som person, vad bästa upplevelsen var och vad hon tog med sig hem till Sverige igen efter att ha provat på livet i Sydafrika.

  The African way of life
  Resan började inte så värst bra då jag stod där helt ensam, på flygplats... Läs mer
Kontakt