Flyg till världens häftigaste städer med British Airways

Flyg till världens häftigaste städer med British Airways

Älskar du också storstäder och frestas av metropolernas enorma utbud av kultur, shopping och mat? KILROY hjälper dig gärna att boka din biljett!

British Airways har ett av världens största linjenät och du flyger smidigt via London Heathrow eller Gatwick. British Airways samarbetar bl.a. med Qantas, Iberia och American Airlines vilket gör att du kan nå en hel rad spännande resmål i USA, Australien och Latinamerika.

Här har vi listat några av våra favoritdestinationer:

Tokyo

Tokyo
Tokyo är hem till många intressanta sevärdheter och varenda en är värd ett besök. Det är nästan garanterat att du någonstans mellan enorma skyskrapor, ett myller av människor och hundratals tågstationer, kommer gå vilse. Tokyo är Japans huvudstad, och med sina 12.8 miljoner invånare är det även den största staden i Japan.
Boka online Läs mer!

Sydney

Sydney
Sydney är mötesplatsen med stort M för backpackers! Det är den billigaste staden att resa vidare ifrån till alla andra häftiga resmål i Oceanien! Sydney är också det optimala resmålet för tunna plånböcker eftersom det finns massor av billiga boenden!
Boka online Läs mer!

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro
Rio de Janeiro är precis så spektakulärt och magnifikt som ryktet säger! Det finns en bra anledning till varför staden kallas Cidade Maravilhosa - den fantastiska staden. Här hittar du den perfekta kombinationen av storstad- och strandsemester.
Boka online Läs mer!

Buenos Aires

Buenos Aires
Buenos Aires är Argentinas kosmopolitiska huvudstad och en av de trevligaste städerna i Sydamerika. De många immigranterna från förr har gett staden dess unika europeiska stämning. Det är en perfekt plats att påbörja din resa för att vänja dig vid den latinska livsrytmen.
Läs mer!

Bangkok

Bangkok
Upplev den pulserande metropolen Bangkok! God mat, enastående shopping och unika sevärdheter lockar resenärer från hela världen. Bangkok är Asiens metropol och gateway till de flesta asiatiska storstäder.
Boka online Läs mer!

Kapstaden

Kapstaden
Kapstaden är en av de vackraste storstäderna i Sydafrika. Den ligger vid foten av Taffelberget som bildar bakgrund till staden. Från toppen av berget har du en fantastisk vy ända ner till Cape Point.
Boka online Läs mer!

 

Fördelar när du bokar student och ungdomsbiljetter med KILROY & British Airways

Som student eller om du räknas som ungdom finns det många fördelar när du bokar din flygbiljett hos British Airways genom KILROY:

Enkla biljetter

Som student och ungdom kan du boka enkla biljetter som gör att du kan sätta ihop en spännande biljett med stopp på flera olika destinationer i världen. Priset på enkla biljetter är alltid 60% av priset på en t&r biljett.

Ombokning

Du kan med British Airways studentbiljetter boka om din biljett 2 gånger mot en serviceavgift (500 kr) och vill du boka om flera gånger kostar det 50 EUR + serviceagiften. Du kan även ändra på din rutt, kostnaden är då beroende på datum och ny destination.

Avbokning

Om du har köpt ett avbeställningsskydd vid bokningen så kan du avboka din biljett innan avresa och få tillbaka allt utom avbokningskostnaden (1500 kr). Alla ändringar och avbokningar måste dock ske senast 14 dagar innan avresedatumet.

Stopp på vägen

Du kan ha upp till 8 stopp på vägen till din slutdestination (on route). Två av stoppen är gratis och resterande stopp kostar 65 EUR.

Bagage

Ta med dig 23 kg bagage och 23 kg handbagage - utan extra kostnad.

Storstäder - inte bara sightseeing

Få ut det bästa av din semester när du reser till en storstad. Många turister tillbringar en ocean av tid på att se alla attraktioner, medan andra föredrar att utforska de små gatorna, kaféer och affärer. Det finns naturligtvis en perfekt kombination. Vad passar dig? Hitta inspiration i vårt utbud av kombinerade stadsvandringar här.

 

Relaterade inlägg
Kontakt