• nov08

  Volontärarbeta i Indien

  Var med och bidra till positiv utveckling i ett indiskt samhälle där lokala organisationer ges möjlighet att skapa förändringar tack vare insatser från dig som volontär. 

  Var kan jag volontärarbeta i Indien? De projekt vi arbetar tillsammans med finns i tre områden:

  Himalayabergen Stränderna i Goa I kulturcentrumet Jaipur  Att volontärarbeta i Indien är ett tryggt och säkert sätt att möta lokalbefolkningen, träffa nya vänner och ge lite av din tid för att hjälpa andra. Volontärprogrammet inkluderar matnyttig information innan avresa, flygplatstransfer, de flesta måltiderna, boende, en kulturell introduktionsvecka och lokal dygnet-runt-support på plats i Indien. 

  Kontakta en reseexpert så hjälper vi dig att hitta volontärarbete utomlands som passar dig. Du kan även få hjälp att delta i ett volontärprojekt som en del av ditt skolarbete. 

  Video: Att vara volontär i Goa, Indien   

   

   

 • nov01

  De 8 bästa aktiviteterna i Malaysia

  Malaysia, "Asien på riktigt" som de säger…


  Var beredd på fantastiska upplevelser när du besöker Malaysia. Utbudet är stort och väl på plats i detta sydostasiatiska land kan det vara svårt att välja vad du faktiskt vill göra! Att ta sig lite mer tid och utforska både öst och väst rekommenderas. I Malaysia finns det så mycket du kan upple... Läs mer
 • nov01

  5 fantastiska djur i Malaysia

  Av Catherine i
  Vackra havssköldpaddor, busiga orangutanger, näsapor, pygmeelefanter och eldflugor är bara några av naturens underverk och alla dessa fantastiska underverk kan skådas i Malaysia. Landet kan verkligen skryta med ett fantastiskt djurliv som inte kan beskrivas utan måste upplevas på nära håll! Kolla in vår lista på underbara djur som måste ses under ditt besök till ... Läs mer
Kontakt