• jan23

  KILROYs bästa restips 2014

  Vad sägs om trekking i djungeln, fantastiska tempelområden, några magiska stränder, safari i Afrika eller spektakulära dykupplevelser? Vi har satt samman en lista på de 10 resmål som vi tror blir hetast 2014!

  1. Burma/Myanmar Myanmar, tidigare känt som Burma, är en stor favorit hos backpackers. Myanmar bjuder bland annat på mäktiga berg, grönskande ängar och en vacker nästan orörd kust. Du kan kombinera detta med fantastiska tempelområden, gästvänliga människor och få andra turister, har du hittat dig en ny drömdestination? Spektakulära och gåtfulla ruinstaden Pagan är en höjdpunkt för de flesta.


  2. Colombia I Colombia känns det mesta riktigt genuint! Och den bästa tiden att resa hit är NU! Farligt? Nej då, inte farligare än andra latinamerikanska länder. Större risk? Den största risken är att du troligtvis inte kommer vilja läm... Läs mer
 • jan21

  Vinnare och finalister i Create Your Selfie

  Till sist har vi korat vinnaren i höstens tävling 'Create Your Selfie' på Facebook. Ni bidrog med närmre 200 fantastiska bilder! Det var även ni som röstade fram den tio finalisterna där KILROYs jury slutligen valde den lyckliga vinnaren av ett presentkort på 5 000 kr hos KILROY att resa för och en GoPro-kamera! 

  GRATTIS T... Läs mer
 • jan09

  USA & KANADA: Få rabatter och erbjudanden med ditt ISIC-kort

  Bra erbjudanden och rabatter på sightseeing, mat, shopping och kulturella aktiviteter. Glöm inte att ta med ditt ISIC-kort till USA och Kanada.

  ISIC-kortet ger studenter möjligheten att bevisa sin officiella status som student över hela världen och få det bästa av studenters förmåner och rabatter på närmare 120 000 platser i mer ... Läs mer
Kontakt