• mar24

  Jobba som volontär i underbara Ghana!

  Nu kan KILROY äntligen erbjuda dig att jobba med barn i Ghana. Att resa som volontär är ett fantastiskt tillfälle att lära känna en annan kultur samtidigt som du bidrar med dina egna erfarenheter. 

  Ghana ligger i västra Afrika och det officiella språket är engelska, men barnens modersmål i den här delen av Ghana är ewe, ett av många ghananska språk. Alla projekt ligger i staden Ada Foha, belägen på en halvö längs den ghananska kusten med havet på ena sidan och en lagun på den andra. Kanske den vackraste delen av Ghana men dessvärre även ett av de fattigaste områdena av landet. 

  Det finns flera olika projekt att välja mellan – undervisa i skolan med barn alltifrån två till 15 år, träna idrott med barnen på eftermiddagen eller jobba med byggprojekt. Det senare två kombinerar du oftast med att hjälpa till i skolan på förmiddagen.

  Ta chansen, Ghana och Ada Foah väntar på dig: Se SAVE:s video om volotärarbete i Ghana!  

   

   

 • mar20

  Reseberättelse - Jens i Japan del III: Tokyo

  Jens är en av KILROYs reseexperter vars största passion i livet alltid har varit att resa. Jens har hunnit med att besöka stora delar av världen från Afrikas savanner till Thailands stränder. Här kan du läsa om Jens resa i Japan! Du kan även läsa om Jens tidigare stopp på denna resa i Osaka och Koyasan och Kyoto.

  Snabbtåg till Tokyo... Läs mer
 • mar17

  Vad gör du i höst?

  Livet är fullt av val. Nu är det dags för dig och många andra att välja väg inför hösten. Vill du studera vidare, ta ett sabbatsår och resa, skaffa lite arbetslivserfarenhet eller göra något annat utmanande?

  Du känner kanske till att vi på KILROY bokar jorden runt-resor, men visste du att vi även förmedlar studieplatser på några av världens populäraste universitet, att vi bo... Läs mer
 • mar12

  Galna studentrabatter i Australien med ditt ISIC-kort

  Få studentrabatter och erbjudanden på sightseeing, mat, shopping och kulturella aktiviteter i Australien och resten av världen. Glöm inte att ta med ditt ISIC-kort när du reser till Australien.

  ISIC-kortet ger studenter möjligheten att bevisa sin officiella status som student över hela världen och få det bästa av studenters ... Läs mer
 • mar11

  Queensland - ett paradis för backpackers

  Queensland är ett paradis för backpackers. Här finns allt från surfing, dykning och avkoppling på stranden till extrema backpacking-äventyr och fantastiska hikes. Hitta din egen tropiska ö eller utforska regnskogarna och "The Outback" i Australien. Läs mer om vad du kan uppleva i Queensland! 

  Se vår spännande resrutt i Queensland nedan. Den tipsar om ture... Läs mer
 • mar11

  Australien – Explore life Down Under!

  Australien är en av de mest populära destinationerna för backpackers. Landet erbjuder allt från surfing, dykning och avkoppling på stranden till extrema ökenäventyr och fantastiska vandringar. Du kan välja den klassiska rutten längs östkusten eller en genuin upplevelse i "The Outback". Eller är kanske den mindre outforkade västkusten mer i din smak... Läs mer
 • mar11

  Reseberättelse - Jens i Japan del II: Kyoto

  Jens är en av KILROYs reseexperter vars största passion i livet har alltid varit att resa. Jens har hunnit med att besöka stora delar av världen från Afrikas savanner till Thailands stränder. Här kan du läsa om Jens resa i Japan! Du kan även läsa om Jens tidigare stopp i Osaka och Koyasan och senare stopp i Tokyo på denna resa. 


  ... Läs mer
Kontakt