Queensland - ett paradis för backpackers

Queensland - ett paradis för backpackers

Queensland är ett paradis för backpackers. Här finns allt från surfing, dykning och avkoppling på stranden till extrema backpacking-äventyr och fantastiska hikes. Hitta din egen tropiska ö eller utforska regnskogarna och "The Outback" i Australien. Läs mer om vad du kan uppleva i Queensland! 

Se vår spännande resrutt i Queensland nedan. Den tipsar om turer och höjdpunkter när du reser runt i Queensland. Vi har även tagit med några av våra mest populära äventyr och upplevelser. Resrutten är även perfekt om du i börjar i andra änden och reser i motsatt riktning, och kan enkelt kombineras med våra andra rutter i Australien. Och som om inte det vore nog kan vi erbjuda ännu fler upplevelser i Queensland: skaffa ett Working Holiday-visum och arbeta och res i Australien i upp till 12 månader, ta en termin eller en hel utbildning vid ett av våra partneruniversitet i Queensland. Kom ihåg att ta med ditt ISIC-kort och för att få bra studentrabatter och -erbjudanden i Queensland.
 

Brisbane till Cairns och allt där emellan

queensland-520x293.png

Soliga Queensland hittar du i Australiens nordöstra hörn. Queensland erbjuder oändligt många aktiviteter mellan Brisbane och Cairns. Vackra stränder, dykning, forsränning, fallskärmshoppning, regnskogar, "The Outback" och mycket, mycket mer. Explore life - utforska livet i Queensland!

Brisbane till Cairns: äventyr, upplevelser och turer
Läs mer

 

Ännu mer Queensland

Om du är osäker på vart du ska resa dig i Queensland, kan du ta en titt på våra turer och aktiviteter i stället. Välj bland allt från dagsturer nära Queenslands större städer till längre turer och längre sträckor, där du kommer att få upplevelser att minnas resten av livet. Om du planerar att vara i Queensland under en längre tid, varför inte skaffa dig ett Working Holiday-visum och tjäna en slant samtidigt som du reser? Australien är ett av de bästa länderna att studera i. Vi har valt ut de bästa partneruniversiteten som ger dig de bästa möjligheterna till din framtida karriär, och du kan naturligtvis samtidigt upptäcka Queensland och övriga Australien medan du är där.

Äventyrsresor i Queensland

Från 625 SEK
Äventyrsresor i Queensland
Varar: 1-90 dagar
Åk på äventyrsresa i en liten grupp och upplev det bästa av Queensland med andra unga. Måltider och boende ingår på vissa turer.
Se våra äventyr i Queensland här

Dyk i Queensland

Från 4135 SEK
Dyk i Queensland
Dyk på det vackra Stora Barriärrevet. Lär dig dyka och ta ditt dykcertifikat, eller följ med på en dyktur om du är en erfaren dykare.
Läs mer om dykning i Queensland

    

Working Holiday i Queensland

Working Holiday i Queensland
Giltigt: 12 månader
Ett Working Holiday-visum ger dig 12 månaders arbets- och uppehållstillstånd. I Australien har du också möjlighet att förlänga visumet 12 månader om du uppfyller kriteriet att ha arbetat i minst 3 månader med skördearbete (fruktplockning). Du får endast arbeta i 6 månader för samma arbetsgivare.

Studera i Queensland

Studera i Queensland
Studera en termin eller en hel utbildning i Queensland
Spännande städer, milslånga stränder, enastående natur och djurliv, samt ett underbart klimat. Queensland är en fantastisk region både när det gäller studentlivet och naturen.
Läs mer

Ta med ditt ISIC-kort och få massvis med erbjudanden och rabatter

Ta med ditt ISIC-kort och få massvis med erbjudanden och rabatter
Bra erbjudanden och rabatter på sightseeing, nöje, mat, shopping och kulturella aktiviteter. Glöm inte att ta med ditt ISIC-kort till Queensland.
Läs mer

 

Ta sig runt i Queensland

Om du vill ha ännu mer flexibilitet på din resa i Queensland, skaffa ett busspass eller hyr en campervan. Busspassen är giltiga i 12 månader och garanterar smidigt och säker transport mellan större städer i Queensland. För ännu mer flexibilitet kan du hyra en campervan och bestämma allt själv: längden på resan, stopp och "omvägar" längs rutten samt hur du vill tillbringa natten. 

Greyhound busspass i Queensland

Från 770 SEK
Greyhound busspass i Queensland
Skaffa dig ett flexibelt busspass och res runt i Queensland. Du bestämmer under hur lång tid och vilka stopp du gör på vägen!
Skaffa ett busspass i Queensland här

Campervans i Queensland

Campervans i Queensland
Hyr en campervan och res med den ultimata friheten på vägarna i Queensland. Gör den till ditt hem och bestäm själv när och vart du ska åka!
Läs mer om att hyra campervan här

 

Videos: Några favoritupplevelser i Queensland

White water rafting på Tully River

The Fraser Island experience

Cape Tribulation - Bush-safari långt norrut 

Våra reseexperter svarar på frågor du kan ha om Queensland - oavsett om det är frågor on specifika turer och aktiviteter, när det är bäst att resa dit eller hur du får med Queensland på din jorden runt-resa. Explore life Down Under!

Undrar du något om Queensland?
Kontakta oss
Taggar: Australien
Relaterade inlägg
Kontakt