• jan30

  Utforska dina sinnen - Res till Indien

  Många som reser till Indien har aldrig upplevt så stora kontraster och olika intryck, lukter och smaker på en och samma plats. I positiv bemärkelse, kan Indien vara överväldigande för alla ens sinnen. Detta kaotiska och spännande land är känt för att stimulera alla människans sinnen och för få en att känna sig levande, glad och öppen för nya erfarenheter. Därför rekommenderar vi dig att utforska Indien. Res till Indien med KILROY och G Adventures, vi jobbar tillsammans för att för att kunna erbjuda dig de mest spännande och omfattande turerna i hela landet.

  Det finns flera anledningar till att besöka Indien, landet har en av världens snabbast växande ekonomier och störst befolkning. Här talas många olika språk, finns flera religioner och seder och andra skatter du kan utforska. Indien är en av världens största resedestinationer... Läs mer
 • jan30

  Nytt surfcamp i Kalifornien

  I Kalifornien finns allt du någonsin har kunnat drömma om i surfväg. Det blå Stilla havet, det härliga vädret och den sköna atmosfären du bara hittar tillsammans med andra surfglada människor. Det är den perfekta surfdestinationen. Nu har vi utvidgat vårt sortiment av surfcamps och ger dig möjligheten att resa till Kalifornien, USA för att göra ditt livs surfresa.  ... Läs mer
 • jan30

  Upplev Australien

  När man bor i Sverige kan Australien kännas väldigt långt bort, det ligger ju trots allt på andra sidan jordklotet. Landet ”Down Under” ligger så långt söder ut att sommaren börjar i december och solen går upp där när den går ned hos oss. Nu kan du utforska denna enorma och avlägsna kontinent med KILROY och G Adventures. Vänta inte, morgondagen har re... Läs mer
 • jan23

  Reseberättelse - Annas stora äventyr i Centralamerika & Asien

  Anna tog det stora steget, trotsade sin rädsla och åkte på en äventyrsresa helt själv. Under två månader reste Anna i Centralamerika och Asien, bokade in två turer där hon träffade folk och upplevde massor av häftiga saker!

  Det känns verkligen som om jag har varit med om allt mellan himmel och jord. Jag har upplevt al... Läs mer
 • jan15

  Reseberättelse - skeppsbrutna på en öde ö

  Skeppbrutna på en öde ö! Emil Carlberg och Henrik Melin spenderade tre långa veckor på en ö utanför Dominikanska Republikens västkust - en extrem & galen (men fantastisk) överlevnadsresa,  beskriver de själva resan som.Allt de levde på var naturens egna resurser, för att få känsla av hur det är att vara skeppsbruten.

  KILROY pr... Läs mer
 • jan13

  Reseberättelse: Jens utforskar Fiji

  Ankomst: Nadi  Vi anlände till Nadi efter en tre timmars flygning från Nya Zeeland. Väl på plats var det väldigt enkelt att hitta till Awesome Fijis kontor på flygplatsen. De tog hand om allt pappersarbete och efter ca 30 min kom en taxi och hämtade oss och körde oss till vårt boende för kvällen Smugglers Cove.

  Det är ett mindre hotell som li... Läs mer
 • jan08

  Vinnaren heter Jasmine!

  Nu har vi utsett vinnaren i tävlingen "Vinn din DRÖMRESA"! Det har varit ett sant nöje att gå igenom alla 1600 kreativa resrutter ni har knopat ihop och det var svårt att välja EN vinnare. Men, nu har vi bestämt att vinnaren till flygbiljetter med Qatar Airways på 25 000 kr går till Jasmine Persson!

  Jasmines resrutt var:
  Sri Lanka ---> Franska Polynesien -... Läs mer
Kontakt