Utforska dina sinnen - Res till Indien

Utforska dina sinnen - Res till Indien

Många som reser till Indien har aldrig upplevt så stora kontraster och olika intryck, lukter och smaker på en och samma plats. I positiv bemärkelse, kan Indien vara överväldigande för alla ens sinnen. Detta kaotiska och spännande land är känt för att stimulera alla människans sinnen och för få en att känna sig levande, glad och öppen för nya erfarenheter. Därför rekommenderar vi dig att utforska Indien. Res till Indien med KILROY och G Adventures, vi jobbar tillsammans för att för att kunna erbjuda dig de mest spännande och omfattande turerna i hela landet.

Det finns flera anledningar till att besöka Indien, landet har en av världens snabbast växande ekonomier och störst befolkning. Här talas många olika språk, finns flera religioner och seder och andra skatter du kan utforska. Indien är en av världens största resedestinationer, det finns ett stort utbud av kulturella och spirituella upplevelser och sightseeing för den på resande fot.

Indien är ett även ett stort land till ytan, det finns många städer, stater och historiska plaster att se om du vill få en god helhetsuppfattning av landet. Res runt med tåg, buss, bil, eller med en tuk-tuk för ett riktigt äventyr! Från Delhi till Goa; Jaipur till Agra, eller Varansi till Kochi… Möjligheterna är oändliga.

Få ett smakprov på vad du kan uppleva i Indien - se i bildgalleriet nedan (klicka på en bild för att förstora):

 

 

Om KILROY & G Adventures


KILROY samarbetar med G Adventures, som är en av världens största operatörer av upplevelsesresor. Seden starten 1990 har G Adventures haft ett mål: Att uppleva och dela storslagna upplevelser och äventyr med andra människor över hela världen på det mest autentiska och hållbara sätt.

G Adventures erbjuder över 1000 upplevelsesresor på alla världens sex kontinenter och har mer än 100 000 resande varje år. Det betyder likväl inte att du blir en likgiltig resenär som transporteras runt i en buss. G Adventures fokuserar uteslutande på turer i mindre grupper och det är alltid en av G’s egna engelsktalande CEO:s (chief experience officers) med god lokalkännedom med på turen.

G Adventures erbjuder:

  • Bra valuta för pengarna
  • 100 % säkerhet för att turen inte ställs in när du har betalat för den
  • Flexibilitet till att avvika från den angivna rutten, om CEO:en tror att det passar och det finns goda möjligheter för att gå på upptäcktsfärd på egen hand
  • Ett stort urval av turtyper – från mer enkla till mer lyxiga
  • Samarbete med G Adventures egen välgörenhetsorganisation Planeterra som fokuserar på hållbar turism

 

Vill du ha ännu fler turer att välja bland med G Adventures i Indien
Spana in alla här

 

Taggar: Asien, Delhi, indien
Relaterade inlägg
Kontakt