Upplev Australien

Upplev Australien

När man bor i Sverige kan Australien kännas väldigt långt bort, det ligger ju trots allt på andra sidan jordklotet. Landet ”Down Under” ligger så långt söder ut att sommaren börjar i december och solen går upp där när den går ned hos oss. Nu kan du utforska denna enorma och avlägsna kontinent med KILROY och G Adventures. Vänta inte, morgondagen har redan börjat i Australien! 

Det finns ingen annan plats i världen som kan mäta sig med Australien, det är en ö, ett land och en kontinent inbakad i ett. Här kan du känna av storstadspulsen i de populära destinationerna Sydney och Melbourne, besöka småstäderna utmed den vackra kusten eller upptäcka vildmarkens röda öken. Vad du än väljer så är möjligheterna för ett äventyr oändliga. KILROY och G Adventures samarbetar nu för att erbjuda dig den perfekta resan i Australien. 

Titta igenom bildgalleriet nedan för att se vad Australien har att erbjuda (klicka för att förstora bilderna): 

 

Res längs den populära östkusten 

Om du reser längs Australiens östkust kommer du att besöka några av landets mest eftertraktade destinationer. En typsik rutt kan ta dig genom Sydney, Byron Bay, Brisbane, Fraser Island, Whitsunday-öarna och Cairns - bara för att nämna några. Dessutom ligger det Stora Barriärrevet här. Rutten är väldigt varierande, så möjligheten till olika aktiviteter och äventyr är stor. 

Läs om G Adventures två populäraste rutter längs östkusten här: 

  

Utforska ”the Red Centre” 

Om du letar efter ett riktigt vildmarksäventyr så är det här resan för dig. Res genom landet och upptäck ”the Red Center” som ligger i Australiens  delstat Northern Territory. Ett landskap som kommer att visa dig ”det riktiga” Australien. Längs sträckan som är rik på aboriginsk kultur kan du ta del av Australiens historia, bevittna ökens råa skönhet och det storslagna landskapet. 

Om du vill upptäcka Australiens ”Red Centre”, kolla in ett av de här populära alternativen: 

 

Upptäck det vackra och isolerade Western Australia 

Västra Australien är förmodligen mest känd för staden Perth men har mycket mer än så att erbjuda. Om du är ute efter vackra och oändligt långa stränder, enastående marinliv, otroliga kustlandskap och fantastiska vingårdar så är det här kusten för dig. Delstaten Western Australia är väldigt långt bort från resten av civilisationen men det är verkligen en pärla värd att besöka. För på vilket annat ställe i världen kan du hitta en helt egen kritvit strand? 

Läs här om de bästa sätten att upptäcka Västra Australien: 

 

Res längs Australiens sydkust

Man får inte glömma Australiens sydkust, speciellt inte rutten mellan Adelaide och Melbourne. Här finns det många möjligheter till spännande stopp. Endel av rutten följer den kända vägen ”Great Ocean Road” där du kan njuta av det otroliga landskapet. Sydkusten bjuder också på gott om vildliv och nationalparker där du kan se både koalor och kängurus.

Upplev det bästa av sydkusten på den här tredagars-turen:  

  

Om KILROY & G Adventures 

KILROY samarbetar med G Adventures, världens största operatör av äventyrsresor. Sedan starten 1990 har G Adventures hållit fast vid ett mål: att erbjuda stora äventyr runt om i världen på det mest autentiska och hållbara sättet möjligt. 

G Adventures erbjuder över 1000 äventyrsresor världen över och har mer än 100 000 resenärer per år. Trotts det blir du aldrig behandlad som en i mängden. G Adventures fokuserar exklusivt på små grupper och det är alltid en av företagets engelskspråkiga CEOs (Cheif Experience Officer) med på resan. Dessa CEOs har alltid stor lokalkunskap och är där för att göra din resa till en oförglömlig upplevelse. 

G Adventures erbjuder dig: 

  • 100% garanti att resan inte ställs in efter att du har betalat 
  • Hög valuta för pengarna
  • Flexibilitet att avvika från den bestämda rutten (om din CEO godkänner att du får utforska på egen hand) 
  • Ett stort urval av olika resor- från väldigt enkla till de mer lyxiga 
  • Samarbete med G Adventures egna ideella verksamhet Planeterra som arbetar för hållbar turism. 
Relaterade inlägg
Kontakt