• feb09

  11 punkter du känner igen om du dejtat som backpacker

  Vi har listat 11 punkter som du troligtvis kommer att känna igen om du har dejtat som backpacker. Har du till exempel gjort en walk of shame ner från en vinglig våningssäng eller låtit kroppsspråket ta över helt eftersom språkbarriären stått i vägen? Läs hela listan och se hur många av punkterna du känner igen dig i!

  1. Språkbarriären  Ni har helt olika modersmål och engelskan haltar. Ni får helt enkelt använda kroppsspråket och hälften av tiden ni umgås spenderar ni därför med att... göra charader?  2. Lyxen Hur otroligt lyxigt det känns när din dejt bjuder dig på finmiddag: nudlar MED sås OCH grönsaker!  3. Dejterna  Om middagarna är allt annat än spektakulära är åtminstone själva dejterna oslagbara och något du kommer att minnas livet ut. Inget slår... Läs mer
 • feb25

  Kombinera dina intressen med volontärarbete

  Vill du lära dig att kitesurfa eller surfa? Är du intresserad av fotboll eller skateboarding? Eller är du kanske en fena på media och IT? Då kan volontärarbete i Afrika inom ett socialt projekt vara din nästa drömresa. För visste du att du genom KILROYs volontärprojekt kan syssla med dina intressen och samtidigt hjälpa andra?

  Afr... Läs mer
 • feb17

  34 punkter om att resa är som sex

  Av Jenny
  Man glömmer aldrig den första gången och ibland vaknar man upp och tänker "Shit, var är jag?". Resor och sex har förvånansvärt många likheter, så många att vi till och med lyckats sammanställa en lista på 34 punkter.  

  Du kan göra det på ett tåg, ett flyg, i en buss eller en bil

  Många gillar att göra det på hotell

  Ibland ingår... Läs mer
 • feb10

  Reseberättelse – Mikkes seglingsäventyr i Kuba

  Min segeltur i Kubas södra skärgård blev helt underbar, trotts lite bumps in the road. Läs om min resa som bjöd på både total avkoppling och fest! 

  Resan började med lite krångel Innan jag gick på G Adventures tur Sailing in Cuba så bokade jag boende en natt, på ett Casa particular med transfer från flygplatsen i Havana... Läs mer
Kontakt