Kombinera dina intressen med volontärarbete

Kombinera dina intressen med volontärarbete

Vill du lära dig att kitesurfa eller surfa? Är du intresserad av fotboll eller skateboarding? Eller är du kanske en fena på media och IT? Då kan volontärarbete i Afrika inom ett socialt projekt vara din nästa drömresa. För visste du att du genom KILROYs volontärprojekt kan syssla med dina intressen och samtidigt hjälpa andra?

Afrika är en fantastisk kontinent där det moderna möter det gamla och traditionella. Det finns otrolig natur att utforska, häftiga djur att titta på och städer och byar som bara måste besökas. Som volontär får du möjligheten att uppleva denna fantastiska kontinent samtidigt som du ger något tillbaka. Att arbeta som volontär är otroligt givande, får dig att växa som person och kommer att ge dig minnen för livet. Dessutom kan du göra allt detta samtidigt som du får syssla med dina intressen!

Många barn och ungdomar i Afrika behöver sysselsättning och stöd för att inte hamna på gatan och för att lära sig viktiga livsläxor. Dom behöver en förebild som interagerar med dem och för över sina kunskaper och passion för en aktivitet och för livet. Det finns många spännande projekt att engagera sig i och du kan kombinera dina intressen med volontärarbete på olika platser i både Sydafrika och Ghana.  

Skateboard i Durban 

Durban, Sydafrika här kan du som brinner för skateboard-kulturen vara en förebild för ungdomar. Lär dem dina bästa tricks och framförallt var en förebild, du kommer att få vänner för livet.

 

Surfing eller kitesurfing i Kapstaden 

Kapstaden, Sydafrika här kan du lära dig att surfa eller kitesurfa samtidigt som du för över dina nyfunna kunskaper till lokala barn och ungdomar. Lär er att ta vågorna tillsammans och se hur barnens självförtroende växer i takt med deras kunskap.

Fotboll i Kapstaden 

I Kapstaden kan du även göra en insatts om du är intresserad av fotboll genom att vara med och coacha lokala ungdomar. Dela med dig av dina kunskaper, var ett stöd och för ungdomarna samman.

Sporta i Accra 

Accra, Ghana här kan du som har en allmän stor passion för sport, vara ett stöd för andra genom att volontärarbeta som gymnastiklärare. Spela vollyboll, fotboll och lär barnen att simma.

Media & IT i East London & Accra 

Är det istället media och IT eller datorer som lockar? I så fall kan du åka till antingen East London, Sydafrika eller Accra, Ghana för att dela med dig av dina kunskaper till lokalbefolkningen.  

 

Att vara volontär är otroligt givande och för många blir det deras livs bästa resa.

Vi har en mängd olika volontärprojekt runt om i världen, med barn & ungdomar i sociala projektmiljö & natur och djur. Läs om dem alla under volontärarbete utomlands.

Dags att boka din drömresa?
Kontakta KILROY

 

Relaterade inlägg
Kontakt