• jan28

  Noel tog chansen och säsongade i Kanada

  Noel valde att bo och jobba en säsong i Kanada. Vi frågade hur det han hade haft det i Whistler och svar fick vi, även om det var lite klurigt att formulera det bästa man gjort i sitt liv.

  Att åka till Whistler, hur klyschigt det än kan låta, var det bästa jag någonsin kunde gjort. Det faktum att jag nu har soffor att sova på i varje kontinent numera säger sitt. Ett mecka av folk från olika länder samlas i Whistler för ett och samma syfte - att ha den bästa tiden i livet. Det spelar ingen roll vad man jobbar med, vart man egentligen bor eller kommer ifrån, sådant är oviktigt i ett ställe som detta. Man tar sig upp på berget varenda ledig minut och kör så hårt att du knappt kan stå i duschen när du kommer hem. Det finns en enda sak jag ångrar med min tid där, och det är att jag valde att åka hem.  

  Noel tog massor av fin... Läs mer
 • mar31

  Reseberättelse - Idas äventyr - del 1 Maldiverna

  Som alltid innan man reser till ett nytt ställe vet man inte riktigt vad man ska förvänta sig. Maldiverna och Sri Lanka kändes för mig som en drömkombination. Maldiverna med vackra vita stränder, palmer och turkosblått vatten och Sri lanka med massa äventyr, djurliv och surf. Nästan för bra för att vara sant eller? Här kommer del 1 av mi... Läs mer
 • mar31

  Reseberättelse - Idas äventyr - del 2 Sri Lanka

  Här kommer fortsättningen på min reseberättelse! I min andra, och sista del, berättar jag om vårt äventyr i Sri Lanka som bjöd på både djurliv, naturupplevelser och surf.  (Läs gärna även del 1 där jag berättade om vår resa i Maldiverna) 

  Champangefrukost & tempel-besök Efter en flygresa från Maldiverna var vi nu framme på fly... Läs mer
 • mar31

  Reseberättelse - Jens upplever det bästa av Nya Zeeland

  Efter en låååång resa landade vi äntligen i Auckland! Två timmar av pass- och säkerhetskontroller samt hundra frågor från tullen senare var vi äntligen på Nya Zeeländsk mark. Vi delade en taxi in till city där vi checkade in på Nomads. Efter en middag och ett möte med vår guide vaggade jetlagen oss till sömns.
  <... Läs mer
 • mar06

  Emirates nya flyg till Bali från 7452 kr

  Bali är magisk på många sätt och vis. Trots att det bara är en en liten del av Indonesien vet många mest om denna ö. Emirates har nu passat på och kommer från och med juni 2015 att börja flyga till Bali. Boka dina flygbiljetter till Bali med KILROY och Emirates, och var en av de första att prova denna nya sträcka. 


  Säljperiod: Tills vidare ... Läs mer
 • mar02

  17 problem alla backpacker har

  Av Jenny
  Om du har rest jorden runt eller varit på andra längre resor så kommer du garanterat att känna igen några av dessa problem.

  1.  Att inte få sova i en ordentlig säng  Det slår det mesta, den obeskrivligt sköna känslan av att lägga huvudet på kudden och njuta av en god natts sömn i en bekväm säng. Att vakna utvilad. Men som backpacker hamnar du allt fö... Läs mer
Kontakt