Noel tog chansen och säsongade i Kanada

Noel tog chansen och säsongade i Kanada

Noel valde att bo och jobba en säsong i Kanada. Vi frågade hur det han hade haft det i Whistler och svar fick vi, även om det var lite klurigt att formulera det bästa man gjort i sitt liv.

Att åka till Whistler, hur klyschigt det än kan låta, var det bästa jag någonsin kunde gjort. Det faktum att jag nu har soffor att sova på i varje kontinent numera säger sitt. Ett mecka av folk från olika länder samlas i Whistler för ett och samma syfte - att ha den bästa tiden i livet. Det spelar ingen roll vad man jobbar med, vart man egentligen bor eller kommer ifrån, sådant är oviktigt i ett ställe som detta. Man tar sig upp på berget varenda ledig minut och kör så hårt att du knappt kan stå i duschen när du kommer hem. Det finns en enda sak jag ångrar med min tid där, och det är att jag valde att åka hem.  

Noel tog massor av fina foton i Whistler & Vancouver, vi är glada att vi får visa några av dem!

Whistler & Vancouver - foton av Noel 

Se mer av Noels foton på hans:

 

Är du redo att göra en säsong i Kanada?
Kontakta KILROY

 

Relaterade inlägg
Kontakt