• apr28

  10 unika destinationer du inte får missa

  Vill du resa dit ingen annan du känner varit? Längtar du efter nya upplevelser och utmaningar på andra sidan jordklotet? Våga ta steget och besök några av världens finaste guldkorn. KILROY listar 10 otroliga destinationer som du inte får missa!

  1. Alaska, USA

  För dig som sett filmen Into the Wild kanske en resa till Alaska kan kännas mer skräckinjagande än inbjudande. Men faktum är att detta vildmarksparadis definitivt inte får missas. Alaska är USAs största delstat till ytan men har endast runt 670,000 invånare. Här finner du Nordamerikas högsta berg Mount McKinley, massa bra trekking-turer, grizzlybjörnar och isfiske. Ta tåget via Alaska Railroad och häpnas av den vackra, oexploaterade naturen.

  2. Montego Bay, Jamaica  

  Okej, Montego Bay kanske inte är så okänt för vissa, det är delvis klas... Läs mer
 • apr28

  9 tips på hur du sparar ihop till drömresan

  Känns det helt omöjligt att kunna spara ihop till drömresan? Fear no more. Vi på KILROY ger dig 9 goda råd på hur du kan spara ihop pengar. När det handlar om att spara pengar är det viktigt att ha tålamod. Hade det funnits något superenkelt sätt att spara ihop pengar på hade vi ju alla gjort det! Men väntetiden och tålamodet är helt ... Läs mer
 • apr21

  8 favoriter i Fiji

  Blunda. Och tänk på Fiji. Vilka bilder dyker upp i ditt huvud? Kritvita sandstränder, palmträd, kristallklart vatten, tropiska vattenfall, paraplydrinkar? Visst hittar du detta på Fiji!

  Fiji är ett tropiskt paradis som erbjuder allt det där klassiska du kanske är ute efter på en solsemester. Men Fiji har så mycket mer att erbjuda än att lapa sol på stranden med över 300 öar!... Läs mer
Kontakt