Instagramtävling: Vinn en resa för två till Turkiet!

Instagramtävling: Vinn en resa för två till Turkiet!

Sitter du med tråkiga prov och inlämningar nu innan sommarlovet? Är vädret lite sisådär? Eller känner du dig bara redo för ett nytt häftigt äventyr? Vi har lösningen! Du har nu chans att vinna två biljetter till Turkiet med @kilroysweden på Instagram!

Allt du behöver göra är att tagga dina sommarbilder med hashtaggen #kilroyswedensummer och följa @kilroysweden på Instagram!

Är du den lyckliga vinnaren får ta med din vän, syster, bror, flickvän, pojkvän, klasskamrat, kollega eller granne på ett supercoolt sommaräventyr i Turkiet. Du kommer att få flyga till Istanbul med Turkish Airlines och vara med på en episk 15-dagars tur med G Adventures. Du kommer få uppleva det bästa av Turkiet och träffa andra unga från hela världen. 

Upplev Turkiet med G Adventures, Turkish Airlines & KILROY

Är du vår lyckliga vinnare så kan vi garantera att du får en grym semester! Häng med G Adventures och upptäck "Turkey on a Budget":

  • Flyg till Istanbul med Turkish Airlines
  • Upplev den färgstarka staden Istanbul innan du ger dig iväg till grottor och underjordiska städer i Cappadoccia. Eller så häng med på en häftig luftballongstur! (Ingår ej)
  • Resan tar dig vidare söderut, först till Antalya och Mount Olympos innan du övernattar i staden Kekova nära havet
  • Sedan bär det av mot Dalyan för beachtime och lugnande gyttjebad. Därifrån kommer du till en annan höjdpunkt på resan, de vackra vita klipporna och poolerna i Pamukkale - som finns med på UNESCO:s världsarvslista
  • Fortsätt sedan norrut längs kusten till historiska platser i Troy och Gallipoli innan du återvänder till Istanbul
  • Flyg hem med massor av härliga sommarminnen!

Hur tävlar jag?

  1. Följ @kilroysweden på Instagram
  2. Posta och tagga dina bästa sommarbilder med #kilroyswedensummer på Instagram samt tagga de personer som du vill resa med
  3. En jury på KILROY kommer utse den bästa, roligaste och mest inspirerande sommarbilden och meddela vinnaren i början av juli

Tänk på att du måste ha en öppen Instagramprofil för att delta (du kan givetvis göra din profil privat igen efter tävlingens slut). 

Lycka till!

   

-------------

Villkor:

Tävlingen pågår från 15 juni 2015 till 30 juni 2015. Vinnaren kommer att kontaktas via Instagram efter tävlingens slut. 

Deltagarna måste vara i åldrarna 18-39. 

Vinsten i tävlingen är en resa för två till Turkiet. Den innehåller två flygbiljetter, Economy Class, med Turkish Airlines, 2 nätter på ett hotell (före/efter), 2 aktiviteter rundresan "Turkey on a Budget" som arrangeras av G Adventures. Priset har ett värde på ca. SEK 25 000 och kan inte bytas mot kontanter eller andra produkter och tjänster. Priset är personligt och kan endast användas av vinnaren. 

Vinnare och resesällskap måste ha giltiga pass och kunna resa 2015 (sista avgång är 16 oktober 2015).

En jury kommer att välja ut vinnaren och meddela vinnarna via Instagram. Om vinnaren ej återkommit till KILROY en vecka från det att hen blivit kontaktad, eller inte uppfyller kraven för att få delta i tävlingen, har juryn rätt att utse en ny vinnare. Juryn består av representanter från KILROY, vars bedömning är opartisk och vars beslut inte går att överklaga.  

Deltagare får endast delta i tävlingen med sina egna bilder. Det är deras eget ansvar att se till att de har rättigheter till bilderna och se till att alla personer i bilderna har accepterat att bilderna kommer att användas på det här sättet. Man måste tagga minst 1 person för att kunna vinna. 

Genom att delta i tävlingen ger deltagarna KILROY rätt att utan kostnad och utan ytterligare tillstånd publicera tävlingsbidragen samt vinnarnas namn i KILROYs kanaler (ex. webbplatser och sociala medier) samt i övrigt använda tävlingsbidragen för marknadsföringsändamål relaterat till KILROY utan begränsning i tid, plats, medium, uttrycksform eller på annat sätt.  

KILROY kan inte ställas ansvarig för eventuella tekniska fel hos tredje part som gör att tävlingen inte kan genomföras enligt ovan. 

Vinsten kan inte överlåtas, bytas mot kontanter eller ändras, vad avser innehåll eller omfattning. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Anställda hos KILROY, G Adventures & Turkish Airlines kan inte delta i tävlingen.

Genom att delta i Instagramtävlingen så accepterar man automatiskt dessa villkor. 

Gadventures Turkish Logo Combo

Kontakt