• dec12

  Utmanande äventyr på resan - För hardcore-backpackern

  Åk på grymma äventyr och upplev saker på ett nytt utmanade sätt. Kom ”off the beaten track" och träffa lokalbefolkning och andra resenärer på din nästa resa! Du kan hitta dessa typer av rundresor oavsett om du ska resa i tre veckor eller flera månader. Nedan har vi samlat våra sju mest utmanande rundresor där du kommer vara med om saker du aldrig kommer att glömma!  

  Dessa äventyr rekommenderas för dig som på riktigt gillar nya utmaningar på resan och som är lite mer "hardcore".

  UTMANANDE ÄVENTYR I ASIEN  

   

  UTMANANDE ÄVENTYR I AFRIKA   

   

  UTMANANDE ÄVENTYR I SYDAMERIKA   

  Fick du något att bita i där, eller vill du ha ännu mer utmanande upplevelser på din nästa resa? Du kan alltid höra av dig till oss, oavsett om du bara har någr... Läs mer
 • sep30

  Bli surfinstruktör i Australien

  Surfing är inte bara en sport - det är även en livsstil och ett sinnestillstånd. Upplev några av Australiens bästa surf-spots med KILROY samtidigt som du får omfattande lektioner kring surfing och lär dig att bemästra denna sublima aktivitet! Förutom detta kommer du även att bli certifierad surfinstruktör!

  Detta är perfekt för dig som är nybörjare o... Läs mer
 • sep28

  Grymma priser på flygbiljetter till Sydamerika

  Sydamerika är den ultimata kontinenten att resa till för alla som gillar när det är färggrant och en avslappnad livsstil. I Sydamerika kan du uppleva det ena naturundret efter det andra, underbara och välkomnande människor och en fantastisk kultur. 

  Om du ska till Sydamerika (vilket vi verkligen kan rekommendera), är Ri... Läs mer
 • sep28

  9 smarta tips som underlättar planeringen av din jorden runt-resa

  Av Catherine i
  Det finns inget så skrämmande och samtidigt så spännande som att bege sig ut på en jorden runt-resa. Du kommer att upptäcka helt nya sidor hos dig själv, träffa massa spännande människor och uppleva ditt livs äventyr. Att planera en jorden runt-resa är halva nöjet, men det är mycket som du bö... Läs mer
 • sep15

  Ditt livs äventyr i Asien

  Drömmer du om att uppleva allt det där coola i Asien som brukar vara omöjligt att hitta? Du behöver inte leta längre! Vi har samlat våra absoluta favoriter av grymma äventyr i flera länder i Asien och satt ihop förslag på resor där både flyg & upplevelser ingår! 
  Obs! Priser nedan går inte att hitta runt högsäsong, dvs. 20 dec – 10 jan.


  Startpaket ... Läs mer
 • sep14

  Explore Life with KILROY

  Gör dina drömmar till verklighet! KILROY älskar att uppfylla drömmar, oavsett om det är att resa jorden runt, studera i New York, surfa i Australien eller att volontärarbeta i Sydafrika, så kan du få hjälp hos oss. 

  Här kan du få dig en teaser, en trailer på vad du kan uppleva på dina äventyr. Det är DU som sedan skapar och har huvudrollen på din resa! Se vår senaste ... Läs mer
Kontakt