Utmanande äventyr på resan - För hardcore-backpackern

Utmanande äventyr på resan - För hardcore-backpackern

Åk på grymma äventyr och upplev saker på ett nytt utmanade sätt. Kom ”off the beaten track" och träffa lokalbefolkning och andra resenärer på din nästa resa! Du kan hitta dessa typer av rundresor oavsett om du ska resa i tre veckor eller flera månader. Nedan har vi samlat våra sju mest utmanande rundresor där du kommer vara med om saker du aldrig kommer att glömma!  

Dessa äventyr rekommenderas för dig som på riktigt gillar nya utmaningar på resan och som är lite mer "hardcore".

UTMANANDE ÄVENTYR I ASIEN

Är du redo för utmanande äventyr i Asien?
Hör av dig

 

 

UTMANANDE ÄVENTYR I AFRIKA 

Är du redo för utmanande äventyr i Afrika?
Hör av dig

 

 

UTMANANDE ÄVENTYR I SYDAMERIKA 

Är du redo för utmanande äventyr i Sydamerika?
Hör av dig

 

Fick du något att bita i där, eller vill du ha ännu mer utmanande upplevelser på din nästa resa? Du kan alltid höra av dig till oss, oavsett om du bara har några frågor, vill ha hjälp att boka eller är ute efter ännu mer utmanande äventyr! 

 

Relaterade inlägg
Kontakt