• okt29

  10 mest populära äventyr i Asien

  Att backpacka i Asien blir inte tråkigt! Även om många människor i under många år har rest till denna charmerande och varma kontinent så finns det så mycket fina platser att se, fina människor att träffa och härliga äventyr att uppleva!

  Vi har samlat våra mest populära äventyr i Asien för att hjälpa dig lite på traven i ditt planerande av din drömresa…  

   

 • okt28

  3 billiga resor till värmen

  Ann Nilmert är reseexpert på KILROY och det finns inte många länder i världen som hon inte har besökt. För Ann har varje resa varit speciell och hon längtar tillbaka till dem allihop. Här är hennes tips till dig som vill åka långt - utan att spräcka budgeten.

  1) Sri Lanka & Maldiverna
   Om du är sugen på surf, safari, kritvita stränder och häftig kultur ... Läs mer
 • okt22

  Flyg till Sri Lanka & Maldiverna med gratis stopp i Dubai

  Sri Lanka är en fantastiskt härlig önation i södra Asien som fler och fler upptäckt under den senaste tiden. Maldiverna är oemotståndligt med sina kritvita stränder, turkosa vatten, blå laguner, exotiska palmer och färggranna marina liv.


  Boka dina flygbiljetter till Sri Lanka eller Maldiverna - eller besök båda d... Läs mer
 • okt20

  Aloha Hawaii

  "E Komo Mai" är orden du får höra när du landar på Hawaii - Välkommen till paradiset! Hawaii är en ögrupp som ligger långt ut Stilla havet, de största öarna är Kauai, Maui, Molokai, Oahu och the Big Island. 

  Flyg till Hawaii från 8650 kr KILROY har nu ett fantastiskt pris på flyg till paradisöarna via Los Angeles, från 8650 kr. Priset är från Stockholm och ett prisexempel men du hittar ... Läs mer
 • okt14

  10 hetaste resmålen 2016!

  Är du redo för nya, spektakulära reseupplevelser nästa år? Vi på KILROY listar de 10 hetaste resedestinationerna 2016. Låt dig inspireras inför nästa års äventyr!

  1. Laos

  Laos är en pärla som har lika mycket att erbjuda som sina berömda grannar Thailand, Vietnam och Kambodja. Orörd natur som får dig att tappa andan, fascinerande vattenfall, ståtliga f... Läs mer
Kontakt