• nov23

  Res jorden runt på egen hand

  Av Madeleine i
  Att resa jorden runt är en dröm för många, men tyvärr lägger många resplanerna på hyllan eftersom de inte har någon att resa med. Hur tråkigt är inte det? Tänk på allt du missar om du väljer att stanna hemma!

  Att du inte har någon att resa med behöver inte vara ett hinder. Varför inte resa jorden runt på egen hand? Du kommer garanterat inte bli ensam!  

  Men tanken på att resa runt i världen på egen hand kan verka ganska skrämmande för många och du måste såklart vidta några extra försiktighetsåtgärder. Men det är långt ifrån så skrämmande som en kan tro. I själva verket finns det faktiskt många fördelar med att resa på egen hand istället för att resa tillsammans med någon - KILROY ger dig bästa tipsen!

  Fördelar med att resa på egen hand: Du får bestämma allt själv!
  När du reser ensam har du ingen annan att ta hänsyn till o... Läs mer
 • nov22

  Res i James Bonds fotspår

  James Bond är i hetluften igen! Den 24:e James Bond filmen, Spectre, går just nu på bio och vi har alla drabbats av Bondfeber. Den brittiske 007 agenten är inte enbart känd för sina vackra kvinnor, skräddarsydda kostymer och coola prylar. Han är spionen med massor av frequent flyer miles då han under sina år som agent bekämpat onda skurkar världen över, i allt från stor... Läs mer
 • nov19

  Upplev 48 stater på 80 dagar!

  Vill du se det riktiga USA? Tänk dig att resa igenom 48 av USA:s 50 stater på en galen roadtrip med andra lika äventyrliga personer. Den här resan går helt enkelt inte att beskriva, den måste upplevas!

  Resan är den enda i sitt slag och varar i 80 dagar. Du flyger till Miami och tar dig sedan igenom 19 nationalparker, otaliga småstäder och några av världens häft... Läs mer
 • nov19

  Upplev Nordamerika nästa år

  Åk på äventyrsresa i USA och/eller Kanada nästa år! Här finns allt du kan önska i form av vackra nationalparker, vilda kustlandskap, adrenalinkickar och äventyr i storstäderna.


  Äventyrsresa i liten internationell grupp Att åka på äventyrsresa tillsammans med andra likasinnade är ett perfekt sätt att resa om en vill se och uppleva mycket och samtidigt lära känna... Läs mer
 • nov18

  Julklappsångest? Lugn, vi har den bästa julklappen!

  Då var det dags att hitta den där julklappen till sina nära och kära... Men det är alltid trevligt att ge bort något som garanterat uppskattas - som ett presentkort hos KILROY! 

  Robotdammsugare släng dig i väggen! Ärligt, vad känns roligast: En städmanick eller presentkort på resor i julklapp? Vi tycker självklart att den bästa julklappen (elle... Läs mer
 • nov14

  Reseinformation i Paris

  KILROY följer noggrant händelseutveckligen med anledning av attackerna i Paris. För ytterligare information hänvisas till ambassaden i Paris hemsida. 

  Ytterligare våldshandlingar eller attentatshot i Paris och Frankrike går inte att utesluta under de närmaste dagarna. Det finns därför anledning att vara fortsatt vaksam, undvika folksamlingar, och vara extra uppmär... Läs mer
 • nov12

  8 fantastiska surfdestinationer runtom i världen

  Drömmer du om att stå på en surfbräda och bara känna att du flyger över havet? Eller vet du redan vilken magisk känsla det är, har du redan blivit ordentligt surfbiten och är i stadiet att du bara vill ha MER surf?

  KILROY kan hjälpa dig att hitta fantastisk surfing på surfcamps där du väljer surfkurs efter din nivå, ... Läs mer
 • nov04

  Backpacking-testet: Är du en äkta backpacker?

  För att du snabbt skall kunna se om du är en äkta backpacker eller inte, har KILROY har med hjälp av jorden-runt-gurun Robert Karlsson (som var en riktig Hard Core-Backpacker i sina glans dagar) gjort en test med 8 frågor. Kika på frågeställningarna och tänk igenom hur du skulle agera.

  För vart och ett av svarsalternativen f... Läs mer
Kontakt